sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Hattawaa :3

Moi vaan... :)

äh öh juuh niin että totanoin ööö....mä en tiedä enää miten postaus alotetaan :DD

Noh...ihanaa desuun enää vajaa kolme viikkoa, äää haluun sinne jo ^^ ja miksi odotan desua niin älyttömästi, niin siksi  että nään Janitsuken pitkästä aikaa, pääsen pelaa pokyo gamee..., voi ostaa kaikkee kivaa, tehään cmv sielä ja muutenki vaa kaikki ihmiset ja äää, coneis on vaan niin ihanaa~ ja mikä parasta saan MELOONI RAMUNEE ^^

Eilen olin Nyan kanssa Orimattiwassa. Siellä oli semmoinen tapahtuma jossa sai ilmaista hattaraa....en mä sinne muuten ois mennykkään xD oli sielä toki muutakin ja jossain vaiheessa Dosu sai meijät sumo paini juttuunkin :D tai no se kanto mut sinne väkipakolla ja Nya orjani seurasi perässä. Oli sielä kivaa, kiipeiltiin puissa ja olin pelottava laiskiainen xD kaikki pienet vaan juoks karkuu jos vilkasinki .___. kowin hämmentäwää.

Tänään sitten olin pelissä jossai...jossain en tiedä missä...mutta joka tapauksessa pelatiin Honkaa vastaan ja saatiin turpaan aika reippaasti. Hävittiin siis 0-11 ja no niin se nyt oli sinänsä arvattavissa, ne on kuitenki sarjan paras joukkue.

noh juuh kouluu ois sit viel viikko jäljel, kaikki kokeet on ohi ja huome on joku retki päivä...menemme siis keilaamaan ja tutustuu palolaitoksee ja sit mennää rannalle hiimuilemaan että juu tosi kauas lähetäänki retkeilee ku muut luokat lähtee lintsille ja sillai. :P

mie olin edustavainen laiskiainen eilen :3

Nya~~ :333 se hymyiwee~

Panda kuittaa~~

5 kommenttia:

 1. yhy mie en saanu desuu ranneket ja suunitelmana oli et tuun sinne pihalle pyörii mutmut saas nähä ny..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi :( kauheen moni on jääny ilman lippuu, omastaki laumasta jonka kanssa yleensä hiimuillaan ei vissiin kaikki saanu lippuja, mutta huutonettii kannattaa stalkata et jos siel viel ois, hinnat kyllä nousee toden näkösesti pilviin jos niitä edes on.

   Poista
  2. mm mut ehkä jätän sen nyt välii.. vaikka oisha se ollu tosi kiva mut ei oikee seuralaista sinne ni ;n;

   Poista
 2. Ihana tää sun blogi ku kirjotat tosi luontevasti ja kiinnostavasti :D

  VastaaPoista