sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Lähdetään kauas pois, sinne missä on lämmin~Moi~
Pitkästä aikaa täällä ^^ tai no viikkohan tuossa vaan menny viime tekstistä.
Kiitän heti alkuun kaikkia jotka jaksaa lukea koko postauksen, tästä tulee tosi pitkä kaikkine teksteineen ja kuvineen. :D

Joo, eli viime viikon vietin Espanjassa, Lloret de marissa ja Barcelonassa. Lähdettiin sunnuntaina 19.10.13 jossain neljän maissa aamuyöstä kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Mentiin siis melkein koko joukkueen kanssa. Osa lähti vähän aikasemmalla lennolla, koska koneissa ei ollu ollu tarpeeks tilaa koko joukkueelle ja sitten me loput lennettiin vähän jäljessä Frankfurtiin, Saksaan. Siellä vietettiin noin puolisen tuntia ja sitten lennettiin Barcelonaan. Barcelonassa jouduttiin venailla bussia joku kolme tuntia, koska niiltä oli yksi bussi hajonnut tielle ja matkan järjestäjän piti lähettää uus ja jokin sillä sitten kesti aika turkasen kauan. No kumminkin päästiin viimein Lloret de mariin, hotellille joskus illalla.  Käytiin vähän seikkailemassa rannalla ja painuttiin nukkumaan. 
(Ja koska blogger kusee laadun niin muistutan jälleen että kuvia painamalla ne saa isommiksi ja laatukin paranee)

tollasta näky meijän parvekkeelta
Hotelli oli kyllä vähän pettymys. Aulassa näytti vielä aika lupaavalta, mutta sitten ekaksi hissi, sinne ei uskaltanu ainankaan tämmönen hissi kammonen lapsi mennä yksin tai liian monen henkilön kanssa lainkaan. Se oli pieni ja tuntu et se juuttuu ja tippuu minä hetkenä hyvänsä, eikä asiaa parantanu pahemmin sähkökatkot. Toisekseen, ne huoneet oli yli pienet, ei tuuletusta, kolmesta sängystä kaks oli kivikovia ja vessassa ei ollut lattiakaivoa, lisäks parveke oli kalteva ja kaide tuntu siltä et se tippuu kun vähän nojaa.

Tokana päivänä eli ekana kunnollisena päivänä, meil oli herätys vähän vaille 8 ja ysiltä alko treenit. Tämä oli siis futisleiri jos joku ihmettelee, mitä me oikein treenattiin. Eka oli vähän silleen et ei jaksas näin aikasin harkkaa, mutta oli se hyvä et ne oli heti aamusta ku kymmenelt alko olee jo yli 25°C.  
Harkkojen jälkeen mentiin Pentin (Pinjan) kanssa tutkimaan kaupunkia ja löydettiin aivan ihana kauppa josta sai kaikkea ihanaa tosi halvalla ja melkein kaikki ostamani tuliaiset onkin sieltä xD Lisäksi siellä kaupassa myyjä tuli selittää Espanjaks jotain ja uskokaa tai älkää mutta mä tajusin. \o/ Se selitti siin et siel kaupas ei saa olla paljain jaloin koska niilt oli hajonnu sinne peili ja siel oli lasin siruja. Muuta mä en sit koko reissulla tajunnukaan xDDD

Tiistaina me lähdettiin aamulla kohti Barcelonaa. Meil oli semmonen kuski joka ei puhunu mitään muuta kun espanjaa ja siinähän sitten opittiin matkan aikana muutama sana:
kylmä = frío
      lämmin = caliente
kyllä = sí
       ei = no

Barcelonassa mentiin ekaksi käymään Stadionilla. Se on oikeesti näkemisen arvonen paikka, kannattaa ehdottomasti käydä jos niillä päin liikku.  Siinä on ekana semmonen museo, sitten päästiin käymään sielä katsomossa, sieltä kierrettiin pukuhuoneisiin ja niihin tiloihin missä pelaajat ja valmentajat antaa hastatteluja ja sieltä vielä kentälle ja takaisin museoon. Niin ja kävästiin myös vip ja selostus tiloissa. Se oli oikeesti huikee paikka. Ja siis on jotain niin epäreilua että niil on siel hierojat ja porealtaat ja kaikki pukkareis, ois kelvannu mullekki. :'D

Stadionin jälkeen mentii syömään keskustaan ja sieltä päädyttiin vielä pariks tunniks yhteen kauppa keskukseen jossa tuhlasin jäätelöön, koruihin ja lapasiin 50 euroa...hups
Paluumatka oli suht villi. Laulettiin ja riehuttiin ja kuski oli täysillä mukana, se etti meille radosta biisejä ja me sanottiin tykättiinkö vai ei :D
siel oli eläviä patsait OwO


Kristoffer kolumbuksen patsas


Ja nähtiin jotain ihan mahtavaa, nimittäin kun jotain leffaa kuvattiin !! O__O se oli jännää.

Keskiviikkona oli kahet treenit ja hiimuiltiin Pentin kanssa pitkin kaupunkia ja käytiin illalla kivassa pienessä ravintolassa. Tyyliin ainoo johon mä suostuin mennä, koska piti saada pastaa, piti olla riittävästi ihmisiä, tarpeeksi siisti ja iso paikka ja se oli ainoo jonka kelpuutin ja se oli tosi kiva paikka, ruuat tuli nopeesti ja palvelu oli tosi ystävällistä. Jossain vaiheessa valmentajamme, jojomme (eli mun faija) ja mukana ollu naisis pelaava Hanna, joka tuli kai huoltajaks...(???) pääty kans sinne syömään.

Torstaina harkoissa paskoin käteni ja polveni. Mä kai ryssin ninjahyppyni alastulon, kaaduin sen käden päälle ja sain siihen samaa aikaa potkun ja pallon, polvesta sitte lähti nahkat ja se on vähän mustelmilla. 
Illalla käytiin ravintolassa jossa saatiin neljän ruuan illallinen ja meil meni seilä aikaa tunti kaupalla. Tarjoilija ei puhunu ku espanjaa ja kaikki kesti. Oltiin siin sitte rikkinäistä puhelinta ja juteltiin, naurettiin ja karkotettiin muut asiakkaat pois xD Mutta kivaa oli.

Perjantaina me lähdettiinkin kotiin. Barcelonan kentällä ei joudutta kauheesti oottelee lentoo, mut frankfurtisssa semmonen kolme tuntia joista kaks nukuin ja yhen söin. Käytiin syömässä ramenia ^^ ihan yli hyvää~joukkueemme

hautasin itseni hiekkaan c:


tota nallea kävin halailemassa ainakin kolmena päivänä xDD


raamenia ^w^

Sitten vielä kaikki ostokseniJuu'u, se oli ihan jees reissu. Siihen loppu mun peli urani, elämä jatkuu eteenpäin, mutta ilman futista, ainakaan näin miten tähän mennessa. Tuomariks kouluttaudun tossa vuoden vaihteen jälkeen ja niissä merkeissä voi mut vielä kentiltä löytää. Että semmosta. 

Nyt KIITOS jos luit tänne asti, toivottavasti ette kuolleet. Enempikin kuvia oisin halunnu laittaa, otin kuitenki lähes 800 kuvaa yhteensä koko matkan aikana, mut blogger on niin hidas ja kusee laadun että tämä saa riittää.

Ens viikko menee työharjottelussa, asemantaustan päiväkodissa ja seuraava postaus tulee joskus. :)

Panda kuittaa~~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti