perjantai 28. helmikuuta 2014

.--. <----- katsokaa se on väärinpäin :3

Moi :3

Mä ajattelin postaavani vasta sunnuntaina että sais koko lomakuulumiset yhteen postaukseen, mutta toisin kävi ja postaan nyt kun menoja tältä päivältä peruuntui.

Jossakin viimeisimmistä postauksista mainitsin meneväni seurakunnan nuorten leirille ja sielä siis olin tiistaista torstaihin. Oli kyllä hyvä leiri~ Tiistaina kolmen jälkeen oltiin perillä, majottauduttiin ja sitten ypöilin vähän aikaa kunnes alkoi iltaohjelma jossa oli tietokilpailun tapainen juttu, laulamista, opetusta ja tutustumista. Ekana yönä noin kahteen asti katsoin Noragamia, kun ei uni tullut ja sitten oli vähän väsy keskiviikkona...
Keskiviikko alkoi aamujumiksella ja sen jälkeen seuraava ohjattu tekeminen oli "siikaniemen talviolympialaiset" joissa mikämikämaa johon minä kuuluin tuli kolmanneksi c: jee~
Sen jälkeen oli noin kahden-kolmen tunnin vapaa aika jonka vietin katsomalla animea, pelaamalla pöytäfutista ja sitten pelattiin/jotain semmosta outoa sana juttua en tiedä sen nimeä ._. mutta siinä joku sanoi vaikka sanan tulitikku ja seuraava sanoin sanan joka ensimmäisenä tuli siitä mieleen vaikka nuotio ja seuraava sanoi vaikka makkara ja niin edespäin. Kun porukka vähän hajosi aloimme jutella animesta. Sielä oli yllättävän paljon poikia jotaka kattoo tai on kattonu animea C: Jonkin ajan kuluttua syötiin ja sitten jatkettiin juttelua isommalla porukalla jonka jälkeen katottiin melkein koko leirin voimin leffa Croodit ja sen jälkeen syötiin taas. Tämän jälkeen hilluttiin sielä ja täälä ja illan päätti iltaharde. Tosin sen jälkeen vielä juteltiin kaikesta rakentavasta kuten anime (taas :D), tissit, minun lyhyyteni, cosplay ...yms. 
Toinen yö leirillä ei ollut erityisen kiva. noin kolmelta heräsin hirveään nälkään, söin mandariinin jonka olin ottanut ruokalasta mukaan, meni puol tuntia ja puolet siitä tuli ylös. Aamulla sitten oksensin ne loputkin. Se oli yhtä tuskaa, palelsi nousevasta kuumeesta, päähän sattui, oksetti, tärisin, oli nälkä, mutta en voinut syödä, koska edessä oli bussimatka. Aamupäivän nukuinkin vaan ja huoneitten luvutuksen jälkeen menin muiden kanssa syömään, mutta sain vaivoin alas kokonaista puoli lasillista vettä. Tämän jälkeen venailtiin bussia ehkä tunti tai puol toista ja sitten kotiin.

Tälläkin hetkellä vielä vähän paha olo, mutten onneksi ole oksennellut enää. Se oli kai jonkin lainen ruokamyrkytys, koska siellä oli joku muukin leiri samaa aikaa ja sielläkin joku oksensi ja yhden meidän leiriläisen mandariini oli homeessa. Syyttäkäämme siis mandariinia o/

Tänään mun piti mennä Lallalle katsomaan animea, mutta ei mua sitten mihinkään päästetty. Huomenna ois tiedossa miitti ja sitten menen ehkä myös Joville, saa nähdä. 
Tänään kävin äsken hakemassa postiin ilmaantuneen paketin ja nyt mietin pitäisikö jo kertoa mitä siinä oli vai kerronko vasta kun toinenkin tilaamani asia suvaitsee saapua .__.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
okei kerron. Uusi peruukki! Ja kun se toinen tulee niin teen kaikki peruukkini esittelevän postauksen. Kiinnostaisiko semmoinen c: ?


Mitäs tykkäätte c::


Mölli on vähän herpsderps kun se tuijottaa juustoa joka oli kameran päällä, että se kattois kameraan :DD

Panda kuittaa~~ 


4 kommenttia:

 1. aa otan osaa ;-; tuollaisissa tilanteissa sairastelu on kamalaa
  voi tuo peruukki on ihana <3! Mölli on suloinen herppi derppiina c:

  VastaaPoista
 2. Utsiwutsipuii~ Mölli on iiihana! <3 <3
  Upee uus peruukki, sopii tosi hyvin, esittele ihmeessä kaikki peruukit! :D

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
 3. Ihana peruukki :3 Ja söpö koira <3
  Tottakai kiinnostaa postaus peruukeista! Itsekkin meinaan tehdä sellaisen kun saan uusimman tilaamani peruukin kotiin~ :)

  VastaaPoista