maanantai 16. kesäkuuta 2014

Etsivä löytää~

Moi taas ^^

Viime postauksessa valitin sitä etten saa Animeconiin mistään uutta cossia, koska en ehdi tilata peruukkia. No mutta miten kävikään. 

Eilen yöllä, minä ja Lalla listattiin toisillemme top 10 parasta animea, animen alkumusiikkia ja loppumusiikkia. Listat venyi osittain yli top kymmenen, ja kävin uusia ja vanhoja sarjoja läpi. Tässä listailussa oli kaamea taka-ajatus, sillä toivoin löytäväni hahmon jota cossata, vaikka aloinkin olla jo aika epätoivoinen asian kanssa. Lallan lemppareista ei löytynyt mitään kivaa cossattavaa, johon olisi mahiksia nyt, mutta käydessäni omia listojani läpi, yksi hahmo ryntäsi pelastamaan minut. 
Tämä pelastava enkelini on Liberta, sarjasta La storia della arcana famiglia.


Niinpä alkoi yöllinen hahmon syynäys ja tulin siihen loppu tulokseen että juu toteutan, nyt, heti. :'D

Puvun takki, kauluspaita ja housut löytyi suoraan omasta, veljeni ja äitini vaatekaapeista (pitää toivoa että äiti suostuu lainaamaan jakkuaan ;;___;;) ja liian monessa cossissani käyttämäni blondi lyhyt peruukkini saa luvan jälleen palvella minua moitteetta. Se peruukki on oikeesti rakkaus ja toiminut enemmän kuin yhdessä cossissani ^^ eikä Liberta jää viimeiseksi cossiksi missä kyseistä peruukkia tulen käyttämään C:< ei ainakaan jos pysyn suunnitelmissani, mitä kyllä epäilen hiukan :'D

Ihan kaappicossiksi tämä ei kuitenkaan jää, sillä herralla on jonkin verran koruja, jotka teen itse, sekä katana, jonka senkin teen itse. Myöskään kenkiä mulla ei tähän ole, että kirpparit, täältä tullaan.

Katanaa ajattelin aloitella jo tänään. En vielä tiedä mistä ja miten ajattelin tehdä terän ja sen mistä pidetään kiinni, mutta eiköhän ne selviä. Kuitenkin jotain pystyn jo nyt tekemään, sillä siinä kahvassa mikä onkaan, on semmoinen juttu, en tiedä sille mitään nimeä. Sellain levy joka suojaa sormia. Siihen mulla on jo materiaalit ja muut ^^ jeejee~

Ja koska top 10 anime ja anime opening listoista oli hyötyä, niin laitan tähän omat listani ^^ 

Animet:

10. Hetalia
9.  Air
8. Free
7. D.Gray man
6. Puella magi madoka magica
5. Kanon
4. Junjou romantica
3. Swort art online
2. Ouran highschool host club

ja tantantantantaaaaaaaaaaa

1. Rave Master Alkumusat:


ja tantantantantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Panda kuittaa~

1 kommentti:

  1. hui tää on hyvä idea! (jonka face jos 'spoilasi'' miulle 8-) )

    on niin hyvä kun tietynlaisella peruukilla voi toteuttaa monta hahmoa x3

    VastaaPoista