perjantai 23. tammikuuta 2015

Aivan fiiliksis ^^

Moiii~~ 

Tiiätteks...mun ei pitäny postata vaan lukea kokeisiin...

Tiiätteks kans kuin paljon voi olla fiiliksis ku pääsee tekee jtn oikeesti siistii? Vaik ei nyt mitään järin ihmeellist, mut eipä tätäkään joka kadun tallaaja pääse duunaa C:

*laulaa "miidniiight meemooriiiiees..."
(One Direction ei valitettavasti nyt liity tähän oikeeseen asiaan :D)

Elämäni tokaa kertaa pääsin tekeen tuttavuutta kymmenien piuhojen, mikkien, tuskasten ilmeiden, onnistumisen kiljahdusten, hyvän fiiliksen, jännityksen ja mahtavien ihmisten kanssa. Eli bändin kanssa päästiin pitkäs aikaa rimputtelemaan äänitys jäbien iloks ^^

En muistanu yhtään kuin siistii äänittäminen on, vaikka biisit tuleeki vaan ihan vaan meijän omaks iloks C: Eli turha oottaa että kauppoihin ilmestyis jtn levyy tai mitään :__DD 

Homma alko sillä et kökin opiston kylmäs eteises ja mussutin chroissanttii ja venailin että bassoni ajelee luokseni. Vokalisti pääty mun seuraks kökkimaan ja tunkeuduttiin mun basson tultua keskelle piuhoja, blugeja ja johtoja...(piuha ja johto on muuten varmaan sama asia...) 
Rumpalin ja kitaristin saavuttua meijät kytkettiin kiini ja alettiin varmaan vajaan tunnin säätö ja testailu sessio.

Sitten päästiin tosi toimiin. Jokainen biiseistä vedettiin pari kolme kertaa ja sitte oli pohjat kasassa. Siirryin studion puolelle ja jäin vaan fiilistelee muitten suoritust ja itkee verta omalleni :'D  Äänitys jätkät kyl sano ettei mun lipsahduksia ees huomannu, mut en mä voi sille mitään et ite kuulen ne kuitenkin...vähän sama kun cosplayssa, ei niitä kaikkia virheitä, vinoja ompeleita ja reikiä muut ehkä huomaa, mutta itse tietää paremmin kuin hyvin missä ei oo menny niin hyvin ku pitäs. 

Kitara veti vielä muutamat tuplaukset ja soolot käsittääkseni...en oo varma ja sitten vokalistimme hoiti oman osuutensa suunnilleen kerrasta purkkiin, ja kyllä voin sanoo et ihan tyytyväinen oon meihin ^^ Vaikka alku oli vähän takkuiluu kaikilta meiltä, niin johan saatiin kaikki rullaamaan.

 Hyvällä fiiliksellä kaikki sujuu~ Ja mahtavalla porukalla varsinkin :D eikä pidä unohtaa seinän takana jollottanutta vanhusten kuoroo, he tuottivat suurta hupia :_D

Parin viikon pääst saadaan sitte ihan valmiiks miksatut versiot, enkä jaksas oottaa ^^


Aloin kans miettii et oiskohan kivaa mennä lukion jälkeen opiskelee jotain musa-alaa niinku ei artistiks vaan äänittäjäks/muuks tärkeeks tausta henkilöks..vois olla ihan mielenkiintosta C:
Mutta kattoo nyt...tulevaisuus on mul ihan auki eikä mul oo mitään suuntaa...en ees tiiä mitä kannattas kirjottaa ku ei oo mitää päämäärää...


Kuitenki meen tästä korealaisen draaman maailmaan. Älkää koskaan koukuttuko The Heirsiin, tai teil soi loppu elämänne päässä "LOVEEEE IIIS THE MOMEEEEEEEENT!!!" 
:'D
Panda kuittaa~~ 1 kommentti:

  1. Kuulostaa siistiltä! Varsinkin se, että oot ollut noin innoissasi tosta! Toivottavasti pääsette uudestaankin äänittämään!
    Tagasin sut muuten! http://mansikkamaitoo.blogspot.fi/2015/01/cosplayesitysharkat-ja-tagaus.html

    VastaaPoista