lauantai 31. tammikuuta 2015

Epäkohtia skenessä ja taikapoikia~

(Tää on ihan mua. Postaan koko ajan heti ku sanon etten postaa vähään aikaan...)


Moikka ^^

Mun pitäs lukee mut mä vaan vittuunnun netissä ja kuuntelen jotain Robinia, ja tästä mulle hyvin epätavanomaisesta musiikki valinnasta voi syyttää Yukin AMV kisaa :D

Mut mä halusin tulla valittamaan teille C: Skene saa mut taas pois raiteiltani ja etenkin turriskene.

Kun mä liityin suittiryhmiin, niin käsitykseni niistä oli luokkaa "kivaa höpinää pörröistä", mutta se oli elämäni suurin harhaluulo. Turri ryhmät on pelkkää paskamyrskyä, kaikista puhutaan pahaa selän takana ja mikään ei oo hyvin. Pikkuturrit on avuttomia pullamössö lapsia, jotka eivät ilmeisesti osaa a) lukea, b) käyttää googlea, c) käyttäytyä hyvin ja d) olla järkeviä. 
Mua raivostuttaa lasten kädettömyys. Jos teillä on ongelma suitin valmistuksen kanssa lukekaa sitä ryhmän seinää alaspäin, eikä että kysytte sitä samaa asiaa kuin 10006 muutakin pörröä on kysynyt saman päivän aikana. Asioita voi myös etsiä itse eikä odottaa että kaikki tuodaan tarjottimella eteen kun valittaa netissä. Vihaan ihmisten heti-mulle-kaikki-tänne-nyt asennetta. Arrh! 
Toinen pikkuturrien ominaisuus joka risoo ja pahasti on se et eka tilataan joltain suitti ja ku se on ollut sillä lapsella kaks viikkoa ni ollaan sillee "ei tää ookkaa ihan niin kiva ku halusin" ja se laitetaan alihinnalla fursuitkirpparille. Sitte joku muu ostaa sen ku halvalla saa, totee kans ettei tykkääkkään ja sit se on taas siellä kirpparilla ja näin edespäin. Surettaa niitten tekijöitten puolest ku oma suitti ei yhtäkkii kelpaakkaan.
Ja sit kans ku luullaan et hyvii suittei oikeesti saa 20€:lla...joo ei. Samaa pullamössökädettömyyttä esiintyy myös cosplayskenessä, mutta onneksi huomattavasti vähemmän. 

Toinen mikä risoo pikkuturrien lisäks on pikkuotakut. Otakumiittien hohto on kadonnu aikaa sitten, koska nää lapset. Sanokaa vapaasti suvaitsemattomaks, mutta ei must oo kivaa olla miitissä jossa suurin osa on mua nuorempii lapsii jotka huutaa, mesoaa ja riehuu. Alan olla kasvanu ulos tämmösestä touhusta...

mut jätetään valittaminen tähän ^^

Mä aloin tänään kattoo taas uutta animuu, joka osottautu aivan ihanaks :'D Kyseessä Binan koukou Chikyuu bouei-bu Love, eli tuttavallisemmin taikapoika anime.

Jos ette sarjasta tiedä, niin kyseessä taikatyttö animeita paridioiva sarja, jossa viiden pojan ryhmä tapaa pinkin vompatin ja saa taikavoimia ja alkaa vetää outoi örkkei turpaan ^^ Ihan parhautta. Ois niin jebaa cossaa jotain taikapojua, mutta niit on varmaan ens kesän conit täynnä ja Desun cossit on jo päätetty :DD
Ens viikolla saan tännekin jotain oikeetaki asiaa, koska tiistaina loppuu koeviikko ja meen heti kokeen jälkeen ostaa materiaalei ja toivottavasti pääsen myös työstää niit semi nopeesti, koska motivaatioo on vaikka muille jakaa ^^Ootteko törmännyt kans pullamössökädettömyyteen ja joko ootte menettäny sielunne taikapojille? ^^

Panda kuittaa~~ 

14 kommenttia:

 1. Taisin myydä sieluni taikapojille jo heti kun eka promokuva tuli. :'D

  Mä en tiedä mitään fursuiteista, enkä siis ole noissa piireissä yhtään pyörinyt, mutta voin kuvitella et toi on ärsyttävää. D: Tuntuu et kaikissa cosplay-, lolita-, gyaru- yms. piireissä on hirveesti kaikkea draamaa ja pahan puhumista selän takana. .__.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep...naurettavin oli tän aamunen "yhyy mua kiusataan" pikkuturridraama, tiedän henkilön ja tiedän et se on ite aiheuttanu sen ettei sil oo enää kavereita >_>

   Poista
  2. Ku luin ton vikan kysymyksen ni aattelin huvittuneena "Sini kuitenki kommentoi koht jotai "Boueibu on paras!!!❤ " ja kappas vaan xD Muhun se sarja ei oikeen iskeny.

   Musta ois ihanaa oikeesti viel käydä miiteissä, mut ku sieltä on kadonnu se fiksu porukka johonki ni ei oikein huvita :,D

   Poista
  3. Eiikäää xDDD Mut Boueibu on paras :'DD

   Poista
  4. Oon katkera bloggerille ku kommenteist ei voi tykätä :'D mut Essi, pitänee järjestää joku fiksujen otakujen miitti tai jotain :D

   Poista
  5. Voin tulla kanssa tonne fiksujen otakuiden miittiin, tiiän kanssa ton tunteen kun osa riehuu. >___< Tosin kivaahan se on että on kaikenlaisia harrastajia, mut en tykkää miiteissä siitä että osa porukkaa riehuu ja sit tullaan niiden takia esim. häätämään paikalta... D:

   (Miksi kommentoin näin paljon? :'D)

   Poista
 2. En ole ikinä ollut fursuit-piiriessä enkä tiedä niistä mitään, mutta välillä cosplayn parissa törmää samaan pullamössöisyyteen. Netti on täynnä tutoriaaleja tyhmistäkin aiheista, jotka pystyisi tekemään myös ilman tutoa (tyyliin näin katkaiset langan) ja niiden löytäminenkin on erittäin helppoa! Itseäni kummastuttaa turha kysely ennen kuin on edes yrittänyt itse suuresti, koska minulle cosplayssa nimenomaan tärkeää on myös omien oivallusten tekeminen ja pohdinta siitä, miten voi toteuttaa vaikeat asiat niin kuin itse näkee parhaaksi. Kaikki eivät tietenkään harrasta samalla tavalla, mutta eihän sitä omaa harrastamista kokonaan voi muiden harteille heittää!

  Sitten aiheeseen nro 2. Valitettavasti/onneksi japanijuttuja saa harrastaa minkä ikäinen tahansa. Kannattaa yrittää vain kestää nuorempien läsnäolo, heidän kanssaan ei ole pakko hengata, mutta ei ole mitään syytä olla vihainen turhasta. Eri asia on, jos pikkuiset tekevät oikeasti jotain tyhmää, silloin heille voi siitä sanoa! Ja tiukastikin! En esim. pitänyt yhtään Hetalian ollessa in siitä, miten jotkut nuoret kohtelivat maiden lippuja miten sattuu (esim. asettivat ne maahan istuinalustoiksi- EI!) ja huomautinkin tästä, jos satuin samaan aikaan paikalle. Jos ollaan julkisella paikalla, voi pienemmiltä pyytää sen mukaista käytöstä. Ei saa kuitenkaa unohtaa, että pienissäkin on paljon myös hyväkäytöksisiä tyyppejä. Minä pidän siitä, että tämä harrastus voi olla kenen tahansa harrastus ja eri ikäisten ryhmät tuovat siihen omat mausteensa. Olet minua 7 vuotta nuorempi, mutta en ajattele, että olet silti "typerä pikku-otaku".

  Taikapoika-animesta on tullut jotenkin semmoinen viikottainen perinne mun ja kavereiden kanssa. Oon nyt mennyt joka viikko sen katsomaan niille! En osaa kyllä oikein muuten vielä sanoa, mitä sarjasta ajattelen. Kovin hämmentävä se ainakin on! XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On totta että monet lapsetkin osaavat käyttäytyä, ja saatoin yleistää turhasti, mutta lähinnä tarkoitin niitä jotka eivät osaa käyttäytyä. Lisäksi jostain syystä mun kokemus on ollut monista pikkuisista kovin negatiivinen, mutta kaiketi oon tavannu sit vaan just niitä huonotapaisia :D Vaikka olen kyllä tavannut monta mukavaakin tyyppiä ^^ Pahiten hermoille käy 10-13 vuotiaat pahimmassa "olen nyt otaku"-vaiheessaan :'D

   Poista
  2. Juu ymmärrän kyllä, enkä halunnut sua syyllistää vaan tuoda mukaan myös erilaista näkökulmaa. En kiistä kuitenkaan sitä totuutta, että siellä on niitä huonosti käyttäytyviä. Plus kyllähän "lapsellinen" käytös, asiallinenkin, voi raivostuttaa kun on kasvanut jo itse sen vaiheen ohi!

   Poista
 3. Joo toi on kyllä totta että itekkään en oo käyny pitkään aikaan miiteissä kun tunnen itteni jo viin vanhaksi :D Tai ei sinänsä vanhaksi, mutta monilla tää otaku harrastus vaan äityy hirveen paljon yli xd Oli mullakin joskus semmoinen vaihe että olin julkisella paikalla tosi äänekäs ja outo muutenkin (siinä ei tienkään ole vikaa, mutta jos kanssaihmisiä häiritsee :D). Ehkä en enää vaa kokenu että mun pitäs harrastaa tätä niin, ja sitten kun muut nuoremmat hyppii seinille ja ihmisten päälle miiteissä - siitä vaan ajan myötä vanhenee pois :D Haluaisin edelleenkin nähdä ihan conien ulkopuolellakin muita samanhenkisiä ihmisiä jotka tykkäävät animesta ja japanista yms yleensäkkin, mutta ei sellaisia hirveen paljon tule tavattua ellei tule miitteihin kaverin kautta tai pyydettäessä Facebook eventtiin.

  Noista furri jutuista en osaa sanoa, koska en ole niitä seuraillut mutta semmoisia ihmisiä vaan löytyy maailmasta ihan tarpeeksi, jotka eivät vaan jaksa itse ensin yrittää. Tottakai tajuan että juuri aloittaneet, ehkä noin skaalalla 11-14 vuotiaat, ovat vielä epävarmoja taidoistaan ja koko harrastuksesta niin siksi he kyselevät paljon apua muilta :) Ja se on minunkin mielestä typerää että muita cossaajia/suittaajia haukutaan selän takana ja nauretaan heidän ensimmäisille asuilleen (mutta miksi ensimmäisen asun pitäisikään olla täydellinen, jos ei ole esim koskaan aikaisemmin ommellut?).

  Jätän tämän tähän, mutta todella hyvää ja ajankohtaista asiaa, sekä olen monesta asiasta samaa mieltä ^^ Keep going pandagirl~!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan oikeesti pitäs järjestää joku ikärajallinen "vanhusten" miitti :'D

   Poista
  2. Nimenomaa XD ois aika kuumaa tavaraa :D

   Poista
 4. Pullip piireissä myös pullamössöily on niin tuttua :d
  Pullip suomeen on niin hyvin koottu kaikki tieto, mutta silti facessa kysellään PullipSuomen sivuilla ''Kertokaa mulle kaikki pullipeista!'' wtf plz avaa se foorumi.

  Haluun kattoo tota sarjaa, ihan vaan, että voisin cossata noita hahmoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullamössöily on niin typerää :'D yrittäisivät edes. Ja katso se OwO

   Poista