sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Kun shortsit eivät olleet paras valinta, aka. Yukicon~

Moii~

Tänään päättyi Yukicon, eli Espoossa järjestetty anime ja peli tapahtuma.

Eilen lähdin erittäin silmiä hivelevässä asukokonaisuudessa Lallan ja Niyan kanssa junalla kohti helsinkiä. Olen äärimmäisen iloinen siitä ettei Helsingin keskustassa ollut paljoa ihmisiä, sillä minä punaisissa korkkareissa, keltaisissa pitkissä sukissa, valkoisissa kurpitsapöksyissä ja punaisessa talvitakissani, olin varmasti hemaiseva näky.
Selviydyttiin Kampissa bussiin (joka oli yllättävän kallis...) ja matkasimme pienen tavara vuoreni takia hiukan hankalasti Espoon kulttuurikeskukselle. Ensin käytiin heittämässä ylimääräiset kamat Lallan hotelli huoneeseen ja sitten suunnattiin kaupan kautta itse con paikalle. Oltiinpa kamalan fiksuja kun jätettiin takit hotellille, koska päästiin kivasti paleltumaan kuoliaiksi jonottaessamme sisään...(mikä fiksuuden multihuipentuma me ollaan)

Päästiin sitten sisään vihdoin ja viimein, ja otimme suunnaksi myyntipöydät. Kaksi figua matkaan ja kohti Dmmd luentoa, eines lihapullien saattelemana. 

Kuhan päästiin Niyan kanssa luennolta, etsittiin ja löydettiin Lalla. Hän oli päässyt juuri Mahjongin makuun, joten leiriydyttiin pöytäpeli huoneen nurkkaan ja pääti ottaa muutaman kuvan mun uusista figu pojista.

Tän jälkeen koko loppu päivä meni aikalailla lahnailuun, lattialla istuskeluun, ihmisten kanssa jutteluun ja tiellä olemiseen. Mun yli käveli varmaan 3 ihmistä ja koko ajan joku törmäs muhun.....






Loppu illasta itkettiin vähän AMV kisan ovella seisoville järjestyksen valvojille ja päästiin ilman lippua sisään :D Ja oi että, tykkäsin tän kertasista videoista aivan mielettömästi. Jokainen kunniamaininnan tai sijoituksen saanut oli kyllä paikkansa ansainnut. Ehdottomia lemppareitani oli KikiGabriellan urheiluanimu amv, se missä biisinä oli Parasta just nyt ja se Dangan ronpa video ^^
Loppu ilta lahnattiin sitten hotellilla, kunnes minä Ja Niya siirryttiin mun sedälle.


"Koska mulla on nyt oikeus duckfaceen"


Niin söpöt kouhaini Melina ja Iina~


Pingiivi OwO (joka yllättäen tunsikin mut :D)


Koujaku~


Anna ja Niya~



Tala, aka täydellisyys ^w^


Ja koska Niyan oli pakko saada yhteiskuva Makoton kanssa C:



Lauantai alkoi sillä että heräsin 06:23 siihen, että toinen setäni kissoista tuijotti mua pimeydestä :'D sen jälkeen se ryömi mun sängyn alle ja alko riehumaan siellä.
Sitten se nukkui vähän aikaa mun jalkopäässä, siirtyi siitä Niyan jalkoihin ja sai seurakseen setäni toisenkin kissan. Nukahdin vissiin vähäksi aikaa, ja heräsin seuraavan kerran siihen että toinen maukui ja tuijotti mua taas. Sen kaveri oli häippässy, mutta tuli pian takaisin avaten oven jäätävällä ninjapotkulla... Kissat on jännittävä asia :DD

Vähän ennen yhdeksää noustiin ylös ja meikkasin seuraavat puoli tuntia, syötiin pingviini muroja ja tapoin niillä kitalakeni ja ikenet...sattuu vähän >_>

Setäni heitti meijät takas Lallan hotellille, josta kerättiin loput omaisuutemme ja raahauduttiin takaisin con paikalle. 

Käytiin taidekujalla, Niya kävi metsästämässä pakkiautomaatin ja sitten kiirehdettiin Haikyuu!! luennolle.

Luennon jälkeen koko loppu päivän vaan lahnattiin ihmisten kanssa eikä tehty mitään erityisen älyllistä. Osa pelas Love livee, osa oli sosiaalisia ja jutteli ja sitte olin minä joka kökin yksinäni sivusta kuuntelijana.

Lopuks mentiin päättäreihin ja lähdettiin Niyan, Lallan ja Kikin kanssa kotio. Matkan tunnelma oli aika väsy ja olin ihan ulkona keskusteluista, koska istuin etupenkillä.


"Ei mua väsytä"


Lallan Akane cossia~


Toi ase oli cool OwO


Anna sunnuntaina



Mun Aoki-kun löys kaverin C:


Ja vähän uimapoikia (joista en tosin tiiä muit kun Talan)


Conista yleisesti. Fiilis oli välillä vähän meh, mut eipä sen niin väliä. Ihmisiä tapasin tosi paljon, mistä saamme kiittää suurelta osin twitteriä ja mun kaikkia pieniä kouhaita ^^ Ihanan moni twitterlapsi tuli moikkaamaan, olette ihania ;;w;; Ja oon ylpee itestäni etten pahasti jäätynyt aina ja uskalsin itekkin mennä puhumaan ihmisille ^^ Anteeks jos olin nolo (mitä en ihmettelis yhtään :D) 

Ohjelmista kävin surullisen harvassa. Tarkoitus oli käydä cosplay ohjelmissakin, mutta olin lahna joten en sitten mennyt...nyt ehkä vähän kaduttaa, mutta minkäs teet. 

Molemmat luennot oli hyviä, etenkin Haikyuu!! luento miellytti erityisen paljon, koska...Haikyuu!! :D Molemmat luennot oli selkeitä, hyvin rakennettu ja tyhjentäviä. Tykkäsin paljon ^^

Itse pyörin kuten olen mainostanut niin Aku Ankkana lauantain ja sunnuntaina olin lähes oma itseni (kukaan ei tunnistanu mua sunnuntaina T^T)



Akun kanssa kävi vähän tyhmästi, koska binderini petti mut jo junassa, ja olin sitte joku Akuliina Ankka, mutta ei se kai haitannut, pystyin ainakin hengittämään.
Lisäksi ihmettelen sitä kuinka paljon mua kuvattiin, kiitos siis kaikille kuvan ottaneille, itsetuntoni nousi kerta heitolla tän puvun suhteen ^^






Onnistuin pitämään uuden vuoden lupaukseni, enkä ostanut alpakkaa tai muutakaan pehmolelua ^^/ hyvä minä~ 
Tässä muuten ostokseni.

Pöksyt
Aomine
Toushirou
Levi
Ramunea
ja
Haikyuu!! tarroja:
Kenma
Kuroo
Asashi
Nishinoya
Tsukishima









Mutta mutta, Suuren suuri kiitos kaikille jotka tuli jutteleen, tai sano vaan moi, tai jotka sano mulle yhtään mitään tai jotka itse metsästin, olette ihan kamalan kivoja kaikki ^^

Nähdään sitten varmaan Desussa seuraavan kerran~~ 

Nyt mä joudun keskittyy koulu asioihin. En nauti. Koeviikko on kahden viikon päästä taas, 5 kielen koetta siellä kivasti odottelee mua ja virnuilee. Alkavallakin viikolla pitää tehdä kaikkea ja lievä ahdistus stressi päällä...ehkä toi vadelma Ramune pelastaa mut...

Panda kuittaa~~









4 kommenttia:

 1. Aaaa oli kiva jutella sun kanssa ; u ; ♡ (+jee en derppaa tos kuvas pahasti xd)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ^^ ja et tietenkään derppaa, söpöt ihmiset on vaan aina söpöjä~

   Poista
 2. Jee oli kivaa. xD Ja ihanaa jos tykkäsit tosta mun AMV:stä. ;;v;; Hienoa et pääsitte tonne kisaan sisään. :'DD

  VastaaPoista