lauantai 18. heinäkuuta 2015

K18 ja silleen

Moikka~

Tämä, koska tästä nyt vain kuuluu tulla ulisemaan, analysoimaan asiaa ja kertomaan omaa näkemystään. >__>

Toisin sanoen joo Desucon 2016 on nyt sitten myös k18 tapahtuma. Kyllä, vain aikuisille.

Musta tää on oikeesti hyvä juttu. Sori vaan kaikki pikkuernut, mutta oon oikeesti tätä mieltä, enkä oo yhtään pahoillani siitä.
Mua on alkanu coneissa häiritsee pahasti lapset ja/tai varhaisnuoret, eli ikähaarukassa noin 8-14 vuotiaat. Ei toki kaikki, mutta valitettavan suuri osa. Pokkeuksia mahtuu aina mukaan, aina on niitä nuoria jotka ihmiskunnan toivoina osaavat käyttäytyä, ottaa muut huomioon, viedä roskat roskiin ja olla meluamatta tarpeettomasti tarpeettoman lujaa. 

Kuitenkin ikävä kyllä aivan liian monet "pikkuernut" ovat niitä jotka eivät osaa käyttäytyä. En oo ikinä kuullu yhtäkään valitusta siitä että aikuinen ihminen olisi hypännyt yllätyksenä selästä halaamaan, ja vaurioittanut tämän viattoman raukkaparkahalausuhrin cossia, tai jopa fyysistä terveyttä. Kuitenkin näitä valituksia olen lukenut, ja halihyökkääjä on ollut joku astetta lapsempi henkilö.
Lisäksi mitä muunmuassa Yukiconissa pistin merkille oli se että vaikka portailla istuskelu oli kiellettyä, siinä istuskeltiin. Vaikka jokunen aikuinenkin ihminen oli ilmeisen kyvtön ymmärtämään yksinkertaista kieltoa, niin suurin osa oli lapsia. 
Kolmanneksi, mua henkilökohtaisesti ärsyttää meluavat ihmiset oli ne sitten aikuisia tai lapsia aivan älyttömästi, ja karu faktahan se on että lapset pitävät mekkalaa, ja niin lapsien kuuluukin, mutta välillä lapsimeluton alue ei ole ollenkaan huono. 

Näin ollen musta on ihan kiva että k18 tapahtumia on.

Tää saattaa olla multa ristiriitanen mielipide ottaen huomioon että itselleni kävi vähän huono mäihä, ja jää parista onnettomasta viikosta kiinni, etten pääse kesän Desuun. Kyllähän se harmittaa, valehtelisin jos väittäisin muuta, mutta pystyn kyllä elämään asian kanssa ilman suurempia ongelmia. Oikeestaan ainoo mahdollinen selvä haitta, on se että omistan 
a) kaverin joka jostain mulle tuntemattomasta syystä tuntuu kilpailevan mua vastaan vähän joka jutussa, ja aina kun tuntee olevansa mua parempi niin myös mainostaa asiaa. Näin ollen tuun kuulee koko ens kevään vittuilua siitä, etten pääse Desuihin, sillä hänpä ehtii täyttää 18 ainakin ennen kesän Desua, ellei sitten jopa ennen Frostia.
ja
b) omistan kaverin, joka yrityksistään huolimatta ei osaa olla mainitsematta asioista joista en halua kuulla jatkuvasti. Eli erittäin suurella toden näköisyydellä, saan myös kuunnella hänen cosplayvalitustaan Desun cosseista...

Haluun sanoo kaikille pikkuernuille, jotka tuutte pysymään Sibelius talon ulkopuolella, niin kauan että saavutatte tuon maagisen iän 18, että älkää jaksako turhaan ulista. Desu ei oo Suomen ainoa con, muitakin coneja on ja ne on ikärajattomia. Jos syynne coneihin on se että näette siellä kavereitanne, niin suosittelen lämpimästi että olette itsekin aktiivisia, ja vaikka sovitte tämmöisten kivojen conikavereiden kanssa tapaavanne jossakin muualla kuin conissa, koska ihme ja kumma, sekin on tässä maailamassa aivan mahdollista, ihmiset eivät katoa conien väleissä maailmasta. 
Jos taas omistatte vanhemmat jotka eivät halua teitä pikkupalleroita päästää Lahen ulkopuolelle coneilemaan, niin noh paska juttu teille, mutta ehkä teijän sitte pitää vaan vähän kasvaa. Jos taas olet 16-17 vuotias eikä vanhempasi päästä sinua lahen ulkopuolelle tapahtumaan, niin noh sekin on paska juttu, mutta suosittelen juttelemaan kunnollisin argumentein ja asiallisesti asiasta vanhempiesi kanssa, ja noh pieni sääntöjen rikkominen voi olla hyödyksi, kuhan sen tekee varoen, eikä liian rysäyksellä. Kyllä munkin ylisuojelevat vanhempani huomas etten mä kuole vaikka tulisin kotiin vasta aamu kolmen jälkeen, sen jälkeen kun yksinkertaisesti vaan jäin aamu kolmeen asti kavereiden kanssa, vaikka kotiin tulo aika oli puolilta öin. 
Jos syynne ulinaan on mikä tahansa muu kuin se ettei vanhemmat päästä muualle, niin hengittäkää syvään ja miettikääpä uudelleen, ei maalima tähän lopu, ja coneja on vielä monta olemassa, ja varmasti te jonnekkin pääsette~~ 

Panda kuittaa~~ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti