perjantai 8. huhtikuuta 2016

Lifeblock


Moikka~
Mä en tiedä taas miten alottas.


Mul on tosi huono omatunto siit et tää blogi on ollu aika hiljanen viime aikoina ja onnistun räpeltämään kasaan vaan tämmöstä tylsää liirumlaarumia. Haluisin kovasti kirjottaa teille jotain cosplay juttuja, koska tiedän että ne kiinnostaa tän blogin lukijoita eniten, mut mul on menossa joku totaalinen cosplayblock.

Se et tiedän etten pääse coneihin ennen Traconia varmasti vaikuttaa asiaan, mutta ihan muutenkin ei vaan tunnu just nyt yhtään omalta jutulta. Tää on jotenkin kauheen pelottavaa, koska mä oon viimeset neljä vuotta eläny jatkuvasti jossain cossiprojektissa kiinni. Nyt yhtäkkiä ei tee mieli nähdäkään kangasta, kaavoja tai ompelukonetta. Anime ei inspaa kun cosplay ei inspaa, oon jopa lempi sarjoissani monta viikkoa jäljessä. Haikyuukin ehti loppua jo, multa on ainakin viimeset kolme jaksoa kattomatta.

Ikävä kyllä tää blocktila ei rajotu vaan cosplayhin. En saa maalattua, en piirrettyä, en kirjotettua, en valokuvattua, en oikeestaan yhtään mitään luovaa. Koko elämä tuntuu tosi tyhjältä ja en tiiä miten eletään. 
Koeviikko loppu mun osalta tänään, maanantaina on vapaapäivä. Varmaan ekaa kertaa lukiossa koeviikko tuntu ihan hyvältä. Vaikka mulla oli paljon kursseja kuluneessa jaksossa, niin mulla oli vaan kolme koetta, kaks ruotsia ja yks espanja. Kuviksesta käytiin gallerioissa ja äikän puhekurssissa ja hissan koulukohtasessa ei ollut koetta ollenkaan. Sain panostettua kivasti kokeisiin ja toisesta ruotsin kokeesta sainkin 7,5 mikä on mun paras ruotsin numero sitte ala-asteen. Espanjastakin sain 8- joten oon tosi ylpee itestäni, motivaatio kuitenki ollu niin alhaalla.

Koulun lisäks mun elämässä ei tällä hetkellä oo muuta ku huonosti nukuttuja öitä, painajaisia ja Super Junior. Suju on ollu mun kantava voima oikeestaan koko kuukauden ja olin kuolla onnesta, kun Ellinoora anto mulle viis Sujun levyä, jotka se oli saanut joskus jostain. Osan mukana oli jopa photocardeja ja julisteita~~ Laitoin sitten juliste seinäni uusiksi~Oon ollu viime aikoina jatkuvasti ihan saamarin kateellinen ja inhotan itteeni sen takia. Mut kaikki mun kaverit on saanu kesätöitä ja leuhkii asialla koko ajan. Mulle on kaikkialta vastattu joko ei tai sitte ei olla vastattu mitään. En vaan tunnu kelpaavan yhtään minnekään. Kaikilla muilla on myös kaikkia kivoja suunnitelmia kesäks, ne lähtee reissuun ja tekee kaikkea. Mä tuun näillä näkymin kököttämään kotona yksin koko kesän, koska mulla ei vaan oo varaa lähteä minnekään. Viime kesänä pyörin Jovilla aktiivisesti, mutta nyt en tiiä kehtaisinko mennä sinnekään ja kun meijän Jovi squadista kaks ei asu Lahessa ja yks on intissä, niin meitä ei täälä ole edes juurikaan joiden kanssa lähtee tekemään jotain. 

Elämä on tällä hetkellä ihan yhtä tyhjää ja hiljasta mitä tää blogikin. #avautuminenNyt voisin jatklaa Viaplayn kanssa säätämistä, tai kdraamaa ja surra sitä ettei mulla ole edes mitään hyvää syötävää vaikka on perjantai. Onneks huomenna Lindan kanssa kattomaan Zootropolis.~~


Kirahvi kuittaa~~

6 kommenttia:

 1. Ne on tosi inhottavia ne hetket ku ei mikään inspaa ja tuijottaa vain seinää omassa huoneessaan. Kyllä se inspiraatio jostain nousee ajan kanssa. Tsemppiä hei sulle!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä! Mutta toi Zootropolis piristää ihan varmasti! Oli kyllä mahti leffa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kuullu siitä niin paljon hyvää, et on pakko mennä kattoo, olin sitä mieltä jo ku ekan kerran trailerin näin, mut en oo aiemmin vaan kerennyt millään ^^'

   Poista
 3. Komppaan vilu kunia, kyllä se inspis jostain tulee. Toivottavasi on hyvä elokuva!

  VastaaPoista