tiistai 16. toukokuuta 2017

Nagato on kumivene - Kancolle Nagato WIP part 1~Moikka~~ 

Desuun on enää kuukaus aikaa, joten ajattelin että nopsaan saatte ensimmäisen wipin desun cosseista. Nagato on siis mun sunnuntain cossi ja meillä on siitä pieni ryhmä. Tällä hetkellä meitä on neljä, mutta mikäli yhtään kiinnostaa niin ollaan mielellämme laajentumassa isommaksi laivastoksi, jos joku mielii mukaan. Siispä jos olet laiva Desun sunnuntaina laita viestiä, olet tervetullut! Varattuja hahmoja on nyt Nagato, Sendai, Kongou ja Admiral. ^^

Nagaton aloitin hameesta. Mulla oli ennestään valkoinen vekkihame Agehasta ja päätin muokata hameen siitä. Lopulta purinkin koko hameen, vaikka ensin ajattelin vain lyhentäväni alkuperäistä ja maalaavani raidan. Mitään kovin suurta ja ihmeellistä hameessa ei ollut, perus vekkihame. Raidan maalaaminen totutusti oli kakkaa, muutama lipsahdus kävi satunnaisten kohdalle osunuiden ryppyjen takia, mutta ne onneksi sai melkein kaikki vekkien alle piiloon.Hameen jälkeen aloin työstää lantioarmoria. Monen pohdiskelun ja testailun jälkeen päädyin tekemään sen retkipatjasta. Ainoa mikä ärsyttää on retkipatjan epätasaisuus, mutta ihan hyvä tuli.
Ensin piirsin kaavapaperille koko palan, sitten leikkelin sen retkipatjasta. Suunnittelin, leikkasin ja liimasin sukkanauhojen pidikepalat ja testaillessani havaitsin niiden tulleen liian kauaksi toisistaan. Olin hetkellisen epätoivoinen, kunnes tajusin että mikäli palat olisivat siinä missä reffissä, en voisi istua ollenkaan. Päätin sitten että antaa olla, en ala tekemään alusta uudestaan ja voin istua rikkomatta cossiani.
(ensimmäisen gessokerroksenjälkeen. Yhteensä vedin kerroksia 3-4)

Maalien kohdalla ajattelin ensin spraymaaleja, mutta koska olin laiska ja iskä maalaili veneemme osia päädyin maalaamaan tämän veneenpohjamaalilla. Nyt se kestää vettä, öljyä ja omaa leväsuojan. :__D Voidaan rauhassa photoshoottaa rannassa.

maalattuani lätyskän muovailin fimosta keskelle kuuluvan pyöreän asian ja maalasin. Sen jälkeen liimasin tarranauhaa päihin, jotta saan sen kiinni taakse ja liimasin fimoläpyskän kiinni. Sukkanauhapidikkeiden rakenne oli vähän mystinen. Missään ei selkeästi näy millaset ne on, joten ratkaisin omani luovasti. Leikkasin molempien keskelle suorakaiteen muotoisen kolon ja liimasin takapuolelle jäätelötikun. Kuva havainnolistakoon asiaa.

Lantioarmorin lisäksi askartelinpaskartelin myös kaulahärpäkkeen. Huomasin että pelissä, figuureissa ja animessa kaikissa se näyttää erilaiselta ja tein kompromisseja. Kokonaan rinkula on softista ja maalattu samalla maalilla kuin lantiohärpäkekkin. Valehtelematta se voisi olla paaaaaaaaaaljon nätimpikin ja jos jotain mystistä ylimääräistä aikaa ilmaantuu teen sen erilailla uusiksi. Ongelma vaan lähinnä on että sen on pakko joustaa, muuten olisin sen tehnyt varmaan pahvista. Joustamisen takia myös joku muu maali olisi ollut parempi. Tämä kyseinen on tosi paksua, minkä takia siihen liikkuvissa kohdissa ilmaantui ryppyjä ja pientä lohkeilua mikä harmittaa. UnU Mutta tosiaan jos aikaa ei jää niin tällä mennään, ei se totaalisen toivoton ole, vaikka onkin pirun ruma. Onneks hiukset peittää siitä melkein puolet lopulta. :__DRip


Rip^2


Tällähetkellä cosplanner näyttää Nagaton kohdalla 48%, joten kyllä tämä ehkä tästä. Ehkä. Toivottavasti. ^^''
Ens kerralla sitten Jack Sparrowta, hänkin on jo 47%:ssa.~~Nähdään taas~~ 


Kirahvi kuittaa~~


4 kommenttia:

 1. Uu näyttääpä hyvltä!! Ei pienet rypyt haittaa, varsinkaan jos ne jää piiloon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan ettei kukaan tuu kattoo liian läheltä ni kyllä tämä tästä :__D

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Desussa saa muuten varmasti kivoja kuvia "laivoista" siinä satamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sen takia me näitä alkujaan Desuun alettiinkin suunnitella :'D

   Poista