tiistai 30. tammikuuta 2018

TäriTäri - Ens kerral cossaan vaan kengällisii hahmoi - Desucon Frostbite 2018


Moikka ^^

Mitä sais olla, millä juomalla tulee, sit jälkiruokaa tai muuta, syöt täälä? Kiitos hyvää ruokahaluaConista on ehditty jo päivän verran toipumaan, joten pistetääs jtn yhteenvetoa tulille! Ennemminkin tässä on kyllä tarvinnut toipua siitä et piti palata takaisin arkeen, oisin voinu olla samantien vaikka kolme Desua putkeen. Oon niin väsy ja stressipallo töist ni kolmen päivän totaalinen ympäristönvaihto oli paras asia ikinä ja meni aivan liian nopeesti.

Perjantain aloitin sillä että tein cossini loppuun. :__D Tai noh loppuun ja loppuun, Spidysta puuttuu kaikki siniset kuviot ja selästä ja käsistä kumiosia, mutta ne kohdat olisi ollut takin ja hupparin alla jokatapauksessa piilossa, ajan loppuessa niistä oli ihan okei luopua. Lisää asiasta kun jaksan vääntää wip postaukset kasaan. Neljän maissa aloin tehdä lähtöä ja meikatessa muistin että ai niin mähän heitin mun eyelinerin roskiin tossa pari viikkoa sitten. En oo ikinä juossu niin kovaa kauppaan, onneks en ollu viel cossis. :D

Luonnollisesti sitten aikataulut kusi, mikä tosin ei hirveesti haitannut, kun Lalls jonka kyydillä olin coniin kulkeutumassa oli onnistuneesti kussut aikataulunsa myös. :_D Ollaan vähän huonoja. Oltiin kuuden maissa conipaikalla, avajaiset jäi väliin, mut en ois varmaan muutenkaan mennyt, joten samapa tuo. Otettiin vähän selfieitä ja haahuiltiin, otettiin lisää selfieitä ja seisoskeltiin paljon peilien edessä. Tai no lähinnä Lalls ja Pauliina seisoskeli ja otti selfieitä. Toverini cossas Devilman crybabysta Ryota ja Akiraa ja siis kumpikin näytti niin pirun (heh) hyvältä, että kyllä oisin iteki tuijottanu itteäni peilistä koko ajan. :---D 


Lallan kanssa käytiin yhdellä luennolla perjantaina. Kiyohiko Azuma ja arjen ilot oli ehkä ihan pieni pettymys. Jotenkin tosi tosi tosi pintaraapasu sarjoihin. Havaintoja oli tehty, mutta mitään analyysia ei oikeastaan ollut, vähän hajanaisia pointteja sielä täälä. En tiedä olisinko saanut enemmän irti mikäli en olisi tuntenut sarjoja ennestään. 

Mitään kovin ihmeellistä ei illasta enää sit tapahtunukaan, tavattiin ihmisiä, nää kaks otti lisää selfiei ja juuttu peilien eteen, käytiin kaupas ja haahuiltiin. Viimeseks mentiin perinteikkäästi animemusavisaan toteemaan et ollaan katottu ihan liian vähän animee. Tällä kertaa tosin ei ees yritetty osallistuu. :_D Lähettiin kotiin joskus yhentoista aikoihin, mä kattomaan Drag racee ja Lalls tekemään lauantain cossinsa loppuun.

Mulla oli perjantaina itellä päällä Hello Kitty Peter Parker. Ikävä kyllä unohdin ottaa kuvia itsestäni. Jouduin jälleen liimaamaan peruukin päähäni ja tällä kertaa mul oli jopa iholiimaa olemassa, mut joko se on ihan paskaa tai sit en vaan osaa ajaa sitä ja lopult vedin vaan ripsiliimal. Peruukki pysyi kyllä loistavasti päässä, mut sen irrotus ja liiman repiminen irti hiuksist oli elämäni tuska ja itkin jo valmiiks sitä et jouduin liimaa sen takas lauantaiks. '''Lauantai aamu alko ensin vähän kuuden jälkeen aamulla valtavalla mahakivulla, nukahdettuani uudestaan heräsin pari minuuttia enne herätystäni siihen että koiromme kävi tökkäämässä mua kylmällä kuonolla naamaan. Heitin cossin päälle ja totesin etten saa kenkiä jalkaan. Olin tähän asti tullut siihen tulokseen että saan kumisaappaat Spidyn kenkien päälle, mutta liimattuani pohjat ei saappaat enää mennyt jalkaan... Mähän en siis saanu Spidyn kenkii pois muuta ku riisumalla samalla kaiken muunkin. Sama ongelma oli pari kertaa kun oisin halunnu hanskat kädestä pois, mutta kun on ommellut kaikki vaatteet yhdeksi isoksi vaatteeksi, ei siinä hirveesti pitkin päivää mitään yksittäistä pois otettu. Jouduin sit ajaa Spidyn kengil ja jotenkin onnistuin psyykkaa itelleni noin 1,5m ulkonakävelyn aikana jo märät sukat. Siis pelkäsin jalkojeni kastuvan niin paljon, et must tuntu et mun kengät ois litimärät, vaik ei ollu ja voi luoja. :__D Kävin eka heittämäs Lallalle sen meikkipussin jonka se unohti mun reppuun perjantaina ja sen jälkeen kävin hakemassa Ronsin ja suunnattiin Sibbelle.

Käytiin ekaks kiertää myyntipöydät ja kirppari. Onnistuin löytämään Funkon itsestäni ja oli pakko ostaa. Nyt oon kuullu jtn juttui et sil myyjäl oli ollu jtn piraattikamaa myynnis ja oon vaan kuumotellu mitä jos mun pieni Spidykin on. Kirpparilta bongasin Spidy nendon, mut lompakko sano ein ja jätin pienen pojusen sinne, toivottavasti joku muu osti sen. 

Kun Lalls pääs conipaikalle otettiin nopeeta photoshoottia. Aion shoottaa Spidyn uudestaan kunnolla vielä kesemmällä, mutta saatiin pari oikein kivaa kuvaa nytkin. Yleisesti mua ei juurikaan kuvattu. Perjantaina yks otti kuvan ja lauantaina kaks.
Lalls oli siis tosiaan Buckyna, Pauliinaakin kaavailtiin Kapuks ja Rons meinas MJ:tä mut lopult oltii kahestaan. 

Lauantaina kävin parilla luennolla ja shootin jälkeen suunnattiinkin Anime hiuksissa - hiukset animessa luennolle, joka oli käytännössä jatkoa Hootin ja Huilaileen taannoiselle viittaluennolle. Erittäin hyvää, taso oli sitä mitä odotinkin ja tykkäsin paljon! Mun ylipäätään piti käydä Frostis tosi monella luennolla, mut lopulta mun kymmenen luennon suunnitelma kutistu viiteen. :_D Luennon aikana havaitsin et Spidy on ottanu vähän osumaa, toisesta hanskasta sormeen oli purkautunu reikä ja molemmista jaloista kumiosien liimaus alko sekä pohkeista et pohjista pettää. Tää oli täysin odotettavissakin, meinaan kumin liimaaminen venyvään ja liukkaaseen kankaaseen oli mystinen asia. Lalls alko kärsiä sen verran piilareistaan (vaikka näyttikin niissä iha törkeen hyvältä, en pääse yli voi voi), että luennon jälkeen suunnattiin vessaan, Lalla otti piilarit pois ja mä vaihoin conin kolmanteen cossiini. Mun oli tarkotus vaihtaa cossii vast illalla, mut nooooh. Civil war Peter pääsi pari tuntia aiemmin käyttöön. Ensimmäiset kunnon kengät conissa, tuntui hyvältä. Hello Kittyyn kuulu vaan flipflopit ja Spidys oli tosi ohut pohjaset kengät, niitten rakenteest lisää wipeis. Mun varpaat oli siis ollu jäässä koko conin ja Vanssit oli paras asia ikinä. 
Etsiskelin muutaman cossikirppari-ihmisen päästyäni hajoilevasta hämiksestä eroon ja löydettiin myös Chiku ja Eetu, muitakin tovereita kerääntyi luoksemme, minä sain ostettua SuJu photobookin ja myytyä peruukin, tavattiin ihmisiä ja juteltiin. Mulla alko peruukki särkee päätä ja ihmisten kaikotessa vaihtamaan vaatteita iltabileitä varten ajattelin itsekin josko kävisin kotona ottamassa peruukin pois ja vaihtamassa siviileihin. Kuitenkaan sitten ei lähetty Sibbeltä, koska ei uskottu et saatas autoo välttis enää takasin tullessa mihinkään joten mä sit vaan kiduin. Istuskeltiin portaiden alla ja selailtiin juuri ostamaani photobookii ja itkettiin mun rakkaille vauvoille. Se kirjanen on siis vuodelta 2009 ja voi mitä emovauvoja koko sakki. Rakastan SuJuu niin paljon, en kestä!

Illan päätteeksi mentiin vielä luennolle Kehitysvammaisuus animessa ja mangassa. Luento oli tosi hyvä, niinku oikeesti ihan törkeen hyvä. Silmiä avaava ja osittain karuu settii, mut hyvin koottu ja tosi tosi mielenkiintonen. Oon tiennykki et vammasiin ja pitkäaikaissairauksiin liittyen kulttuuri ero Suomen ja Japanin välillä on huomattava, mut kuinka valtava se oikeesti onkaan tuli yllätyksenä. Mun lähipiirissä on kyseisenlaisia ihmisiä joten luento kosketti myös sitä kautta.

Luennon jälkeen kaikki kaverit alko olla haahuilleet iltabileisiin. Muakin olis hellästi kiinnostanu mennä, mut peruukki alko tuntuu sen verran pahalta päässä, et oli vaan pakko päästä himaa et sain sen pois, joten siinä kymmenen maissa lähdettiin Ronsin kanssa vaan kotiin. Meinasin että olisin mennyt ajoissa nukkumaan, mutta sen sijaan päätin kuunnella Adam Lambertia kaksi tuntia ja toiset pari repiä liimaa päästäni suihkussa. Mun piti olla sunnuntaina Jack frost ja olin cossinki tehny jopa valmiiks asti. Kepukasta tuli oikeesti hienokin jopa, mutta lopulta päädyin kuitenkin paikalle siviileissä. Mulla on nykyään niin vähän syitä laittautuu ja kattoo mitä päälleni pistän, koska töissä oon työvaatteis ja sit pelkästään kotona ollessa ei hirveesti oo motii panostaa siihen miltä näyttää. Lisäks aivan mahtavan hieno Marutibitaminin paita oli kotiutunu mulle viime viikol ja halusin päästä käyttämään. Edellisen illan peruukkipäänsärylläkin oli osuutta asuvalintaani ja lopulta oon ihan tyytyväinen, meinaan sunnuntaina oli pari muutakin jotka oli aatellu et sunnuntai on oiva Jack Frost päivä. Lisäks Jackis ei oo kenkii ja halusin kengät. :_D

Käytiin ekaks viskomassa lisää rahaa taidekujalle, sit etin yhen cossikirppari-ihmisen lisää ja venailtiin et Lalla hakis meilt sen ja Pauliinan AMV-kisa paikkaliput. Kun päästiin lippusista, suunnattiin itse AMV-kisan sijaan Pelkkää rakkauttako otome-peleissä luennolle. Itse kyllästyin sielä kovin äkkiä, mun ei ollut tarkotus mennä sinne alkuun ollenkaan, mut olin kiva ja menin Ronsin seuraks kun en halunnu yksinkään haahuilla. AMV-kisakaan ei houkuttanu, ku nukahan niihin aina. Puolessa välissä meinasin livistää ja käydä ostamassa Otavalle kujalle Mountain dewii, mut istuin lopult kuitenki kiltisti koko luennon.

Tän jälkeen käytiin ottaa mulle pari asukuvaa ja kalasteltiin Lalls ja Pauliina ystävineen. Ostettiin kojusta Metsähallissa raamenit ja petyin pahemman kerran. Koko ruoka oli yhtä korianteria ja mä en sitä voi sietää, et ongin sielt vaivoin nuudelit ja osan tofupaloist, mut loput jäi syömättä. Tän jälkeen bongattiin Chiku ja Jade, hengailtiin ja käytiin vikan kerran myyntipöytäsalissa, josta sit siirryttiin puuseppään, jotta saatiin hyvät paikat Karien KariKari-TariTari luennolle. Odotetusti ihan törkeen hyvä! Itsehän katsoin Tari Tarin vaan, koska halusin tälle luennolle ja yllätyin sarjasta positiivisesti, nous aikalailla top3 lempi animeihini, vaikkei se mikään kovin ihmeellinen juonellisesti yms yms edes ole. Jotenkin sarjan tunnelma on vaan niin lepposa ja tykkään paljon. Oikein mainio päätös conille ja sen jälkeen lähdettiinkin Ronsin kanssa himaan.

Koko viikonloppu meni niin valtavan nopeesti, oisin oikeesti voinu olla vielä pari kolme päivää pidempään. Desu on koti, en haluu takas arkeen ja työahistukseen. Varsinkaan ku tällä viikolla joudun olee yhen yövuoron ja en oo ennen ollu niin myöhään töis ja uus ja tuntematon ahistaa iha pirusti. 

Haluun kiittää koko conii aivan valtavasti, kaikkii upeit taidekujalaisii, ihanii ihmisii, hyvii luennoitsijoit ja äitiä joka luopui conin ajaksi autosta. Auto oli kiva. Löysin niin paljon hyviä asioita taidekujalt ja käsityöläispöydilt. Pitkästä aikaa asiat vaan riistäyty ja con lootti oli semi iso edellisiin verrattuna. Mut niin paljon hyvä!! Yhen Hanzo printin olisin vielä halunnut, mutta jäi ostamatta. Onneks Carusti oli postannu kyseisen myös Tumblriin ja sain sen mun puhelimen taustakuvaks! 
Loottikuvast puuttuu se SuJun photobook, kun se unohtu enkä jaksanu ottaa uutta kuvaa löl. Thor oli cossikirppisostos kans. Oon valtavan onnellinen kaikesta tästä upeudesta jota sain seinälleni. Tällä hetkellä kevät näyttää työntäyteiseltä. Jtn photareita, kuten Jack Frost jos mul on yhtään vapaapäivää lumien ollessa vielä maassa, koska unohin helmikuulle laittaa vapaapäivä toiveet, et oon varmaa 24/7 töis mut tuleepahan rahaa. Lisäks kevääl mul on muutamat pääsykokeet ja sit tottakai teen vähän cosseja. Mulla alkaa olla kesän Desun suunnitelmat jo aika hyvin suunniteltuna, mut en kerro sen enempää viel ku et jos Hoozuki no reitetsu ryhmään osallistuminen kiinnostaa yhtään hit me up, Nasubi ja Karauri varattu mut muuten kaikki vapaana! Lisäks oon harkinnu käviskö Popcult dayssa Toukokuussa, mutta katsellaan nyt. Huhtikuusta Toukokuun lopulle oon toivottavasti töistä lomalla pääsykokeisiin panostamiseksi. ^^''Kiitos kun vierailit tässä blogimuumiossa ja nähdään toivottavasti pian kun jaksan puurtaa noi Frostin cossien wipit kasaan. :_D


Orion kuittaa~~
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti