tiistai 18. kesäkuuta 2019

Coni vai sittenkin vain valtava photoshoot? - Desucon 2019


Moips~



Havaitsin äsken etten muuten ikinä kirjottanu sen paremmin Tree kupliista, ku Kirin wippejäkään. Juu. Oikeest tää blogi kuolee vaan entisestään, ei voi mitään. Kirin wippejä ei ole tulossa myöskään jatkossa, koska jätin taas cossini Lahteen conin jälkeen ja multa puuttuu oleellisia kuvia sen rakenteista. Voin vastata nyt kysytyimpiin kysymyksiin:
1. Mitä materiaalia olkahärpäkkeet on?: foamia ja softista.
2. Miten ne pysyy hartioissani kiinni ilman näkyviä kiinnityssysteemejä?: Magneeteilla, Clas Ohlsonilta saa tosi vahvoja.
3. Mitä materiaalia maski on?: Worblaa, käytin ekaa kertaa joten se on vähän ruma. "Piikit" ja muut ulokkeet on foamia ja ruuvit poskipaloissa on haaraniitit. 
4. Miten peruukkisi näyttää siltä miltä se näyttää?: Piikeistä saa hyviä kun leikkaa peruukin tarpeeksi, muttei liian lyhyeksi, käyttää geeliä ja hukuttaa koko paskan lakkaan.
5. Miten maski on kiinni pääsääsi?: Peruukin sisällä on magneetit joihin maskin magneetit tarttuvat.

Tampere kupliistakaan ette tule saamaan omaa postausta, koska sanottavaa ei juuri ole. Ihan kiva, pieni, hengattiin pääasiassa ympäri Tamperetaloa, ei tapahtunut mitään ihmeellistä. 

Eiköhän sitten mennä itse asiaan eli Desuun! Oli kivaa. :_D



Tultiin Nuovun kanssa taas Lahteen perjantaina joskus yhden jälkeen iltapäivällä. Iskä oli kiva ja kävi hakemassa meijät matkakeskukselta ja jätettiin kamat mun porukoille ja hilpaistiin kauppaan nostamaan rahaa ja ostamaan evästä. Rimmas höhö.
Neljän maissa lähettiin cossit päällä heittämään meijän äiti satamaan hakemaan sieltä auto, jonka iskä jätti sinne lähtiessään itse purjehtimaan kohti Vääksyä. Oltiin sitten Sibbellä kätevästi puoli viisi väitettyämme kaikille, ettei millään keretä hakemaan ketään mistään kyytiin, koska aikaa on niin vähän. no juu ainakin sain parkkipaikan. Viittä vaille viis Lotte ilmoitti hypänneensä jonkun tuntemattoman autoon kahden toverinsa kanssa ja olevansa kohta Sibbellä, joten nousimme autosta. Hetken päästä pääsin torumaan häntä edesvatuuttomuudesta hypätä ties kenen autoon kyseenalaistamatta mitään. :___D Päästiin sisään ja Lotte tovereineen riensi avajaisiin, meidän jäädessä istuskelemaan ja kalastelemaan ystäveitä.

Avajaisten jälkeen me suunnattiin conin ekaan photariin. Olin luvannut ottaa kuvia Loten Zootopia paricossista. Tuli tosi kivoja kuvia, vaikka olikin ihan harmaa sää ja uhkasi alkaa sataa. Ei onneksi alkanut. Lotte kuvas myös samaan syssyyn mut ja Ronsin meidän Tie El Doradoon cosseissa. Meijän posesuunnittelu oli jäänyt vähän retuperälle, joten lähinnä perseiltiin koko miniphotarimme, mutta kyllä me jokunen kivakin kuva saatiin. :__D

Photareista lähdimme kalastamaan Lintan, jonka puhelin oli aiemmin päivällä sanonut itsensä irti, emmekä näin ollen olleet saaneet mitään yhteyttä häneen koko iltana. Hän kuitenkin löytyi ja lähdettiin porukalla kotipizzan antimien äärelle. Saatiin ihan hyvä tovi venailla ruokaa ja kotipizzan ahtauden ansiosta suuntasimme syömään Sibben parville, jossa minä ahmaisin oman pizzan puolikkaani lisäksi vähän myös Loten pizzasta. Tän jälkeen otin pari surkealaatuista kuvaa Nuovun casual Kaminarista ja suuntasimme vessaan. Mein oli tarkotus mennä fetissiluennolle, mutta luentoa olikin siirretty jossain vaiheessa, mä olin kattonu vaan mun  vanhoja screenshotteja ohjelmakartasta, joten me päädyttiin sitten isommalla porukalla kirpparille, koska luento olikin alkanut melkeen tunti sitten. Vähän harmitti. Kirpparin jälkeen tyydyimme lähtemään kotiin heittäen Loten tovereineen lattiamajotukseen matkalla. Kävästiin Nuovun kanssa Lahti kiertoajelulla, koska minä halusin pitkästä aikaa ajaa kunnolla ja suunnattiin Karisto-Renkomäki motarille, mutta päästiin 120km/h ehkä sillee neljä minuuttia yhteensä koko motarilla, kun ohitustienrakentamisen vuoksi nopeusrajotukset oli laskettu ikävästi kuuteen kymppiin suurimmalta osalta kys. tiepätkää. Se oli kurjaa. 



Lauantaina haettiin Rons ja Hai kyytiin ja suunnattiin coniin kymmeneksi. Me bongattiin Lotte tovereineen, jotka tosin karkas samantien myyntipöytäsaliin ja Rons katosi myös jonnekkin mun ja Nuovun mennessä conin ekalle luennolle Isähahmot shounenissa. Luento oli tavallaan ihan hyvä. Oon obsessoitunu tätä nykyy isähahmoihin, erityisesti länkkärisarjois, mut animeisät on hyviä myös. Luento kuitenkin oli tosi lista, ei oikein mitään syvällistä vaan ihan pelkkä lista, mikä oli vähän pettymys. Vähän ole myös suolainen, koska oma ohjelmaehdotukseni on kerran hylätty Desuconin toimesta syynä raakileeni listamaisuus. Jokatapauksessa täältä me juostiin Jussi Karin väkivaltaluennolle, jonne pakotin myös Loten mukaan. Ei oikeesti tarvinnut sinänsä pakottaa, mutta hellästi halusin varmistaa, että hän saisi elämänsä ekassa k18 conissa monipuolisen conikokemuksen ja Jussi Kari nyt on vaan ikoninen osa monipuolista conikokemusta. :__D Hyvä luento oli, joskin vähän katkonaisiksi jääneet yöuneni yhdistettynä Karia edeltäneeseen puuduttavahkoon isäluentoon vaikuttivat kokemukseen ja muun muassa haukottelin varmaan ekaa kertaa Karin luennolla. Pari kertaa jouduin sanomaan itselleni, että nyt vittu pidät silmät auki, mutta se nyt ei luennosta johtunut. 

Tän jälkeen mun conin luennot oli pulkassa. Muutama muukin kiinnostava ois ollu, mutta ne osu huonoihin hetkiin. Jokatapauksessa päästiin nyt conin seuraaviin photareihin. Meillä oli meidän Frostin bnha ryhmän revanssi, joskin puolet jätti väliin, joten meitä oli vain viisi. Kuitenkin tuli kalastettua lisäväkeä ennen conia ja he oikeasti ilmaantuivat photariimme, joten ryhmäkuvia saatiin jopa kahdeksalla hahmolla. Kuvaajamme oli vähän myöhässä, joten minä aikamme kuluksi kuvasin sillä hetkellä paikalla olleiden eli ydin ryhmän yksityiskuvat. Sain paljon kivoja! Lotte myös avuliaasti kuvasi mut ja kuvattavien loppuessa tuoreiden tovereiden vielä puuttuessa kuvasin myös Lintan Starwars cossin samaan syssyyn. Lopulta sekä uudet osallistujat, että kuvaaja pääsivät paikalle ja saatiin kasa ryhmäkuvia, joita vielä odotellaan. En tiedä vielä mitä niistä tuli, mutta toivottavasti hyviä!



Photarista rynnättiin kauppaan ja kaupasta suurin osa meistä cossikisoihin. Minä jätin väliin ja kalastin Ronsin ja Eman. Lähdettiin kiertämään kirpputoria ja myyntipöytiä. Kävin ensitöikseni ostamassa Super Sonico figuurin, joka Loten piti ostaa kaverilleen. Urumilta kivasti oli pussit loppu ja kävin nolosti pyytämässä Puolenkuun peleiltä pussin. Myyjä katto mua hetken hassusti kun tulin kysymään saisinko pussin ostamatta mitään, tarjouduin jopa maksamaan siitä, mutta ilmaiseksi sain. :--D Sain pornon patsaan narikkaan, joskin narikkaa ennen kerran jätin sen myös vahingossa kirpparille. Itselle löysin myyntipöydiltä koko conin aikana vain kaksi Kanan avaimenperää. Koluttiin samantien myös taidekuja läpi, super paljoa ei tullut sieltäkään löydettyä ja ihmisten ilmaantuessa cossikisoista istuin alas odottelemaan, että he saivat vihdoin syödä. Minä kerroin kaikille siitä, että söin hattaran. Hattaraa saa harvoin, se on iso asia. :____D 

Syömisen jälkeen käytiin ottamassa Lotesta ja Lintasta lisää kuvia ja kuvaamisen jälkeen valuttiin Lastuun teelle ja pillimehulle. Meistä itsekukakin alkoi olla vähän väsynyt ja kahdeksalta lähdettiin autoille ja pistettiin lauantain osalta coni pakettiin. Mentiin meijän porukoille vaihtamaan vaatteita, josta heitin kymmeneksi Loten rautatieasemalle. Raasu joutu sunnuntaiksi jonkun rippijuhliin, joten jäi coni vähän lyhyeksi. Loten junauduttua minä, Lintta ja Nuovu suunnattiin Mäkkäriin, jossa Nuovu oli nukahtaa pöytään, mutta saatiin ruokaa mikä oli ihan jees. Päätettiin suosiolla skipata iltabileet tälläkertaa ihan kokonaan, koska oltiin oikeesti ihan tosi väsy ja lisäksi isoveljeni oli menossa sunnuntaina töihin aamuvuoroon, joten oltiin kivoja, eikä venytetty mekastamista ýli puoleen yöhön. Joskus puolen yhden maissa oltiin Nuovun kanssa jo molemmat visusti unten mailla, mikä oli oiva valinta.



Yritettiin löytää tölkki propiksi, ei löytynyt. :_D

Sunnuntaina oltiin conissa taas Ronsin kautta kymmenen maissa, vähän oltiin kyllä myöhässä, koska mun aamu vähän kusi. Menkat on tosi kivat, ku ne alkaa conissa joo ja siis mulla vaan meni hermot aamulla ihan kaikkeen. Jouduin meikkaamaan vasemman silmäni alusta asti kahdesti, koska ripset ei vaan halunnu tarttua ja sit sitä liimaa oli koko yläluomi. Kun vihdoin sain ripset kiinni aloin laittaa Yuukon huivirusettiasiaa paikalleen, mutta se pieni paska ei tosiaankaan mennyt ensiyrittämällä kivasti ja olin oikeesti ihan raivon partaalla. Näitten päälle jouduin säätämään sukkien kanssa ylimäärästä, koska valkoisia polvisukkia ei myydä. Käytin Yuukoon sitten mun valkoisia ylipolven sukkia, mutta koska ne on puolet pidemmät kuin piti ja niitten yläreunassa on kolme raitaa jouduin taittelemaan sukat jalkaani hyvin vaikeasti ja siihen meni tovi jos toinenkin. Lopulta olin tosi canon Yuuko, pieni ja vihainen ja päästiin lähtemään. 

Sunnuntaina ohjelmassa oli vaan photoshootata mut ja Emppu, joka cossas Hibiken Kumikoa ja Nuovun Kotetsu, sekä Linttaa omana itsenään. Nuovu ja Rons katos amv kisaan, jonka aikana Lintta, minä, Emppu ja Empun toveri kierrettiin taidekuja sen hiljentyessä amv kisan ajaksi siedettävään ihmismäärään. Tälläkertaa löysin enemmän asioita! Parvilla oli hyvää tilaa kuvata ja saatiin muutama tosi hyväkin kuva, tykkään Yuukosta niin paljon! Mun otsatukka tosin pilas suurimman osan mein kuvista. Itse kuvasin Empun yksityiskuvat ja yritettiin käydä pihallakin ottamassa, mutta aurinko joka ensimmäistä kertaa conin aikana päätti paistaa teki asiasta kovin vaikeaa. Samalla katsottiin kun Desutv ajoi dronensa lievästi tuhoisin seurauksin puuhun. 

Photarista minä ja Lintta siirryttiin taas kirpparille ja syynäämään myyntisalia paremmin kuin edellisenä päivänä. En löytänyt mitään tho. Kerrankin ku mulla ois ollu rahaakin tähän olin vaan super pihi koko ajan ja nyt vähän harmittaa etten ostanut erästä oranssia pehmolelua, en ees muista kunnol mikä eläin se oli mut se oli tosi pehmee! Nuovu ja Anette kalasti meijät amv kisasta päästyään ja lähdettiin käymään kaupassa.



Leiriydyttiin taas parville syömään, slush oli hyvä ruokajuoma ja Nuovu hilpaisi hetkeksi taidekujalle meidän muiden jäädessä nauttimaan vielä elintarvikkeidemme tuomasta euforiasta. Tän jälkeen käytiin kuvaamassa Nuovu ja Lintta, haahuiltiin pihalla, kuvasin lokkeja ja koiria ja tavattiin hieno kukilla koristetu koira. Hyvä koira oli, otin kuvia ja rapsutin! Meillä ei enää oikein ollut tekemsitä, mutta neljään asti jaksettiin haahuilla, kunnes päätettiin, että coni oli sitten tässä ja lähdettiin porukoille kasaamaan tavaramme jotta kerettiin bussiin ja takas Treelle.

Eilen istuin koko päivän laittelemassa kaikille photarikuviaan ja tänään jatkoin vielä vähän. Ihan sillee pari hassua kuvaa tulikin otettua. En oo ikinä missää conissa kuvannu näin paljoo ja olin tosi onni, että sain kuvata! Coni ylipäätään oli tosi jees, vaikkei tullu ohjelmissa käytyä juurikaan. Seura tekee conin ja cossit oli kerranki pääasiassa tosi mukavat päällä. Lauantaina vähän meinas tulla photoshootatessa viilee Kirissä, Tulion peruukki oli vähän kipee ja Yuukon hiuspanta, mut muuten oikeest tosi jees. Mikään ei myöskään hajonnut olellisesti! Yuukon kengissä on pientä hankaumajälkeä vaan. 


Katsokaa miten hieno!








Kiitos paljon kaikille conissa olelleille ja moikanneille, kuvia pyytäneille, taidekujalaisille ja mukavalle Puolenkuun pelin myyjälle, cossiryhmäläisille ja hienolle koiralle! Mulla oli tosi kivaa. Nyt sitten Traconia kohti. Tässä kesällä pitäs tulla tieto pääsinkö kouluun, siitä riippuen katotaan miten Traconin kanssa asiat lutviutuu, mutta cossit ajattelin alotella jo kohta puoliin. Kivoja juttuja sinnekin tiedossa!







Photarikuvia viskon tänne vielä lähipäivinä, mutta toistaiseksi, nähdään taas!~~ 




















Orion kuittaa~~













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti