keskiviikko 19. joulukuuta 2012

.......otsikko

Joo tota, viime postaus jäivän lyhyeksi ja niin jää varmaan tämäkin, anteeksi. No mutta mitäs tässä. Sunnuntaina oli Ronjacchisella ja pelattiin aivan mahtavaa spämmipeliä. Ja kuolin 19 kertaa ja kerran en kuollut mutta hävisin sillä Shino juoksi koko ajan Shikamarua karkuun :DD oli kyllä hauskaa. Sitte tehtii joulutorttuja joista nyt tuli kypsähköjä tai yli kypsiä...no hups.
Nyt viikolla olen tehny ihmisten joululahjoja ja leivoin pipareita ^^

Myönnän että viikko ei ole mennyt ihan toivotulla tavalla. Sunnuntai illan ja koko maanantain ja osan eilis illasta käytin angstaamiseen...ei vaan ole kaikki kohdallaan, minkäs mie sille mahan että olen myötä eläjä ja ku yks on jossain pimeydessä ni mie vajoon sinne kanssa. Lisäksi angstauksellani sain huolestutettua jo koko laumani ja yhden nuorisotyöntekijän...
Tänään en oo ollu niin paljoo maassa, pään säryn takia lähinnä jonkin verran ja huomasin taas tänään ettei ahtaanpaikan kammoni ole mennyt minnekkään, ihmis tungokset on aivan kamalan ahdistavia paikkoja ja varsinki ku koko matkan kotii must tuntu et joku kävelee ihan mun takana vaikka olin yksin eikä lähelläkään ollu ristinsielua.

Sitten tänään sain päähäni että ois siistii cossii Edward Scissorhandsia. :3 kenties tuon joskus toteutankin.

:3

ja nyt menen jatkaa laumani joululahjoja. ^^
Panda kuittaa~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti