perjantai 25. tammikuuta 2013

tereve täältä jostain päin suomea :D

Tosiaan tänään poikkeuksellisesti postaan Taavetista kummiltani. :) Ryöväsin niitten visii vanhimman pojan koneen tossa käyttööni >:D okei myönnetään, käytän tätä kyllä ihan luvallisesti.

Tänään siis en sen kummempia oo tehny, tulin junalla lappeenrantaan ja autolla siitä tänne Taavettiin.
Huomenna sitte Haminaan Janitaisen seuraan :333 en jaksa oottaa^^
Ja mennään kans käymään Lappeenrannas teatterissa.

Eilen mietin että voisiko ajatella että mua aletaan kohdella joukkueessa vähän tasa arvosemmin ku ennen, koska ne on näköjään oppinu jo sanomaan miuu Pandaks :3 tai sit ne sanoo Pandaks jotenki kiusallaa/vitsillään, en tiedä, mutta sanokoot Pandaks jos tahtovat, en pane pahakseni.
Toinen mistä oon alkanu ajattelee et ne alkas olee mua kohtaa edes siedettävämpiä on että osa on alkanu puhuukki miulle ja eilen karkki-ihmetalkoissa jois kerätää rahaa joukkueelle ni ne osas puhua asiallisesti eivätkä mulkoilleet kummasti...kai, en ainakaan huomannmut et olisivat.

Koulussa joistain on tullu ihan outoja. Henkilö A sai tavaran josta henkilö B kiinnostui. Niinpä henkilö B:stä ja A:sta tuli parempia kavereita ku ennen. Ja siksi koska henkilö B alkoi olemaan henkilön A kanssa henkilö C jäi hiukan yksinäiseksi ja henkilöitä C, D ja E ärsyttää henkilöiden A ja B käytös, koska räpeltäessään henkilön A saamaa tavaraa heistä kumpikaan eivät vastaa mitään, tiuskivat ja ovat outoja ja henkilö B suuttuu aina jos henkilö C menee kysymään onko B suuttunut hänelle vai mikä mättää.
Toisin sanoen kahdesta nimeltämainitsemattomasta henkilöstä on tullut erittäin outoja ja toi oli älyttömän sekavasti selitetty. :DD

Joo no eipä tässä kai sitten sen kummempia, Panda kuittaa :3~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti