lauantai 13. heinäkuuta 2013

Riipaari~~

Moi pitkästä aikaa ^^  Ihan nyt aluksi sanon että jos et ole uskossa etkä siedä minkään laista jeesustelua, niin lopeta tämän kertaisen postauksen lukeminen tähän ja odota seuraavaa postausta. Tästä tulee joko joko tosi lyhyt, tai tosi pitkä...en tiedä :D mutta niin asiaan ^^

Olin siis viime viikon perjantaista (5.7.) tähän lauantaihin (13.7.) riparilla Siikaniemessä, Hollolassa. Oli ihan mahtavaa ja äää haluan sinne takasin ;__;
Meillä oli ihan parhaat isoset ja porukka ja ja ja opettajat jajaja kaikki ;___; nyyh tulee niiiiiin ikävä teitä kaikkia, toivottavasti Jovilla nähtäs vielä ja Megiksellä ja Liiderissäkin.

Mutta mitä itse leiri piti sisällään? Perjantaina kun me tultiin oli jtn majottautumista ja tutustumis juttuja, sekä kävin uimassa, altaassa tosin koska se järvi oli leväinen, niin en sinne viitsinyt mennä. Ekana päivänä ei siis tapahtunut oikein hirveemmin vielä mitään. Kukaan ei tuntenut ketään, ei uskaltanu puhua oikein kellekään ja sitä rataa. Sitte me valvottiin aika myöhään ja yövahtimme joutu tulee kerran huomauttamaan että oltas vähän hiljempaa et muut sais nukkua.
Seuraavana päivänä, alko sitte kunnolla ns. leiri rutiinit. Joka päivä meni siis samalla kaavalla.
n. 07:15 herätys
07:45 varsinainen herätys
08:05 lipun nosto
08:15 aamupala
09:00 jumis (pieni muotonen jumalan palvelus)
09:30 opari (oppitunti)
10:50 raamis
11:30 lounas
13:30 leiri games
13:45 musahetki
14:15 välipala
14:45 opari
16:00 opari
17:00 päivällinen
17:45 päivän pähkinä (semmonen pikku koe päivän asioista)
18:00 ilta ohjelma
19:00 vapaa aikaa
19:55 lipun lasku
20:00 iltapala
21:00 harde (hartaus)
22:00 vapaa ehtonen laulelu tuokio
22:30----> nukkumaan

Päivät kulu sitte kaikki tolla kaavalla, pieniä poikkeuksia lukuun ottamatta. Tiistaina (9.7.) oli vierailu päivä ni jotkut tyypit tuli kertoo elämästään ja soittaa ja laulaa ja vanhempia kävi illemmalla sitten vielä. Meijän porukat tosin ei tullu.
Keskiviikkona ilta ohjelmana oli sovitus rata. Meijät iskettii huoneeseen josta yks kerrallaan meijät tultiin hakemaan. Rata siis suoritettiin yksin. Eka oli sellain et piti yrittää noudattaa kymmentä käskyä ja jos ei onnistunu joutu silmät sidottuina helvettiin. Kun ite päädyin sinne ensinnäki meinasin heti ryssiä kynnykseen ja mul ei ollu hajuakaan mitä mun pitäs tehä joten seisoa törötin ulkona jonne Rene oli mut turpannu. Mä tiesin kyl et siel on joku, mut mä en tienny yhtää missä se oli tai mitä mun pitäs tehä. No sitte käsittääkseni Ville astui kuvaan. Mä en tarkkaan tiedä mikä/kuka se siin jutus niinku oli mut joka tapauksessa se töni mut pusikkoon, pusikosta pois ja takas sisälle. Olin edelleen silmät sidottuna. Sitte mut talutettiin pimeeseen huoneeseen ja siinä vaiheessa iski ahistus kohtaus, koska tajusin et ollaa yhes huonees jota kammoan valot päälläki yli kaiken. Aloin täristä hulluna, ruumiin lämpö laski aika reippaasti toden näkösesti ja jos joku ois sielä pimeessä jtn nähny ni ois huomannu mun olevan ihan lakanan valkonen. Onneks se ei sit menny pitemmälle koska muuten en ois saanu sitä hulluu ahistusta pois muuta ku masokistisin keinoin. No siis sielä pimees huonees joku (taneli) karju jtn syntiin langenneista ja "ristiin naulitsi" Jeesuksen (Danielin), sen jälkeen mut talutettiin taivaaseen ja se oli ohi.
Sen radan jälkee istuskeltii mun toisen isosen Monikan kans takkahuonees ja kerroin sille aika tarkkaan elämästäni. Ja erityis kiitos Siit et jakso kuunnella, koska mä luotan hyvin harvoihin ihmisiin ja puhun elämästäni harvemmin yhtään kellekään.
Sitten torstaina kaikki meni ihan niinku aiempinakin päivinä siihen asti et Em-chan soitti et Wenyappyseni on lähtenyt jonneki eikä siihe saada yhteyttä ja sillai. Lievästi sanottuna paniikki iski ja sillonki saan kiittää mahtavia isosia siitä et ne oli heti sillee et kyl sun kaveris löytyy ja et älä huoli. Siinä sitte ruokailun jälkee aloin olla aika epätoivonen ja aloin miettii viime iltast hardee ja sitte rukoilin et Wenya ois kunnossa, meni noin puol tuntia ja Em-chan ilmotti et se on löytyny ja en tiiä, mut siin vaihees mun uskoni Jumalaa kohtaan kasvo ihan suunnattomasti.
Sen jälkeen ei ihmeempiä tapahtunutkaan. Mie ja Monika löydettii pelottava mökki, käytiin kuorimassa puuta ja juttelemassa. Me kaks lähennyttii ihan paris päiväs tosi paljon ja must se on tosi ihanaa, koska Monika on mahtava ihminen ^^.
Vika päivä oli ehkä vähän haikee ja varsinki illalla hardes, kynttilä piiris, kun jokanen sai sanoo oman mielipiteensä ja muuta höpinää leiristä ja sen jälkeen valvottiin kaikki johonki puoleen yöhön ja ylikin.

nyt tähän väliin kiitos jos oot lukenu tänne asti, täst tuleeki odotettua pitempi postaus ^^'

Mieleen painuvii tilanteita leiril oli mm. kaikki hardet, mä tykkäsin niistä paljon. Harden jälkeen sai jäädä viel laulelee ja rukoilee viel ja jäinkin melkein joka ilta. Oli ihanaa laulaa~
Se kun Ane vähän suutahti ja yks jätkä sai pienoisen käsittelyn, kun Ane huus paniikissa "kynä loppuu!!!", kun Ane uhkaa tappaa kärpäsen pringles purkilla ja ku se tuli lähemmäs se perruuttaa kiljuen päin ovea. xD
Mieleen jäi kans juttelu hetket Monikan ja muutaman muun isosen kanssa ja kun meil oli sellai juttu et kaikil oli lappu selässä ja toisten lappuihin käytii kirjottaa positiivisii asioita, ni oli tosi ihanaa lukee niitä. Villen ja Monikan tekstit jäi kyl parhaiten mieleen. Sekä se että yövahtimme tuli joka yö juttelee meille :D
(Kaikki nimet joita oon maininnu on ollu isosia ja yövahti.)

KIITOS kaikille isosille, muille pikkasille ja opettajille ja papille ja yövahdillemme. Oli ihanaa ja tulee koko porukkaa ikävä ;-; Ootte kaikki hienoja ihmisiä ja oli hienoo päästä tutustuu teihin, oppii tuntee Jumala ja kiitos, monen ihmisen tuesta, ja kuuntelusta, ootte auttanu mua paljon. Kasvoin tosi paljon ton viikon aikana.

KIITOS~~~~~

sitten vielä muutama kuva ^w^ ihmisiä näis ei hirveemmin oo kun en oo kyselly lupia kuvien julkaisuun.viimenen ilta <3
raamattu~


leikin vähän limsa pulloilla :3

ja kuvailin taas vaihteeks jalkojani :DD

Kiitos jos luit loppuun ja seuraava postaus tulee joskus ehkä viikon päästä.

täs viel meijän tuleva konfis biisi~~

Panda kuittaa~~

3 kommenttia:

  1. Hyvä konfisbiisi tuli Meijä ryhmält valittuu (sis ku Villen((meijän) ryhmä + sä olit ainoot suunnille jotka äänesti sit) =3

    VastaaPoista