torstai 19. syyskuuta 2013

Syksy~~

Hei vaan.
Kaksi viikkoa tässä vierähtänyt viime postauksesta. 1. en oo kerenny postaileen, koska koulus on ollu kaikenlaista, Jovil oon käyny, futikseski taas ja vähän sielä sun täälä.
2. netti ei oo toiminu ja 3. ihan ilkeyttäni ollu postaamatta, koska täälä on käynyt niin vähän porukkaa. Idea oli että pitäsin taukoa lokakuun loppuun ja niin myös teen varmaan, kun ei mitään ihmeempiä postailun aiheita ole. 
Mutta sitten sen jälkeen tulee pari isompaa, koska teen postauksen joukkueen Barcelonan matkasta ja kun joskus sillon saan toden näkösesti fursuittini tai tarkemmin partie suittini valmiiksi, jota lähipäivinä alan tekemään.

Mmmmm....joo blogini koki pienoisen muodon muutoksen tossa äsken ja jos joku ei toimi, ei saa selvää tai tulee muuta ongelmaa, niin sanokaa, niin korjaan asian.

Sitten aiheeseen. Ensiks, mie sain miun nukketaloni taas ittelleni. Se majaili parisen vuotta setäni talossa ja oon ihan intona sitä sisustellut. Osan tavaroista olen kuitenkin hukannut jonnekin ;__; Talo ja suurin osa kalusteista...itses kaikki aikalailla on mun vaarini itse tekemiä. ^^ ja mummi on ommellu verhoja, tyynyjä, patjoja, peittoja...yms.


Sitten eilen kävin ulkona kuvaamassa syksyä, tosin yli puolet kuvista oli ihan sameita ja utusia, kun unohdin jonkun ihme asetuksen päälle, mutta tässä nyt on pari onnistuneempaa kuvaa. ^^

Sidden vielä muutamia random kuvia.

Facen nykynen profiilikuvani ja muuten faces saa pyytää kaveriks, jos ei viel oo.
Löydyn toden näkösesti ku kirjottaa vaa Aada Panda ja kommentoikaa sit
jos pyyätte ni tiiän hyväksyy ^^


Tämmösen ihanuuden, Lalla ja Nya osti mulle Traconista jonne en ite päässy.
Mun rahoilla tosin...
ja äskön tuli tilaamani ihana hajuvesi <3


Mutta joo taukoa siis pidän semmosen kuukauden verran varmaan. Jos tulee jtn isompaa niin postaan, jos ei niin en ja annetaan nyt teillekin mahdollisuus, jos tulee enemmän kuin viisi kommenttia (mun omia ei lasketa), niin postaan aiemmin ja mainitsen kommentoijat postauksessa.

Moimoi~ Panda kuittaa.

4 kommenttia:

  1. Useamminki voi postata :)

    VastaaPoista
  2. pitääpä kattoa, saatan joo postata tässä parin viikon sisään syysleiri kuulumiset, mutta sitte seuraava menee varmaan sinne syyslomaan ^^

    VastaaPoista