sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Rakkaudesta haaremipöksyihin aka. Aladdin~

Moikka ^^

Toinen Desuconiin tulevista cosseista alkaa näyttää aika valmiilta, joten päätin tulla siitä teille höpisemään. Pieniä juttuja vielä puuttuu, mutta ei sen niin väliä. :D

Kyseessä siis joko perjantaille tai lauantaille tuleva Aladdin sarjasta Magi.Kun aloin kattomaan Magia niin olin jo päättänyt etten vahingossakaan cossaa Aladdinia, koska haluan vältellä massacossattuja hahmokkeita. No mutta kuinkas kävikään? Mainitsin twitterissä ohimennen että sopisinkohan Aladdiniksi, kun olen niin pieni ja sitten jotenkin tein epämääräsen testauksen joka oli muuten saakelin ruma, mut laitoin kuvan kuitenkin twitteriin ja ihmisten mielestä olin täydellinen täksi vesimeloneja popsivaksi pikku pervoksi. :'D Näin mä sitten päädyin kuitenkin Aladdiniksi.

Aladdin on sinänsä yksinkertainen asu, eihän sillä kovin paljoa vaatteita edes ole, mutta sain mä silti ongelmia kehkeytymään. Ensimmäinen niistä syntyi kun Lahden kangaskaupat petti mut ja mistään ei löytynyt beigeä satiinia tai vuorikangasta vyöhön ja vaalein keltainenkin oli kunnolla keltainen. Jouduin sitten päättämään otanko hyvän materiaalin vai hyvän värin ja päädyin hyvään materiaaliin. Vyö on nyt siis turhan keltainen. Pöksyihin ja liiviin löysin sentään hyvän väriset kankaat, mutta ostotilanteessa menin kankaissa sekaisin ja kun piti ottaa liiviin tosi mukavan tuntusta kangasta vaikka oiski kalliimpaa ja housuihin jotain halvempaa, niin otin sitten väärin päin. Sikäli ikävää koska liivi on osittain suoraan ihoa vasten. 

Itse ompelussa ei ollut pahempia ongelmia. Liivi oli helppo tehdä topin kaavoilla ja housut sovelsin käyttämättä kaavoja lainkaan. Tein niistä ensin varmuudeksi proton ja kun homma näytti toimivan hyvin niin se oli sillä selvä. Ompelin vain epämääräisen säkin jossa on jaloille aukot kulmissa :D Housuista tulinkin niin mukavat, että jos ne eivät olisi valkoiset viettäisin aikaani niissä enemmän kuin laki sallii ^^Toinen varsinainen ongelma syntyi siinä vaiheessa kun tajusin ettei liivissä ole hihoja. Joudun ratkomaan kerran jos toisenkin epämääräisiä kaistaleita irti yrittäessäni saada käsien aukoista edes ulospäin siistit. Lopulta onneksi tuli kai ihan kelvolliset.Lisää ongelmia tuotti ainoa proppi jonka Aladdinille teen, eli huilu. Kepukan jätän suosiolla pois, koska en ole kertakaan nähnyt hyvää kepukkaa kellään Aladdin cossaajalla, joten en lähde edes yrittämään.

Ensin sain mitä typerimmän idean ja yritin muovailla huilun alusta alkaen itse Fimosta. Kuten arvata saattaa mitään hyvää siitä ei seurannut ja päädyin ostamaan valmiin nokkahuilun pohjaksi. Ostin keltaisen, jotta kultamaalia ei tarvitsisi niin montaa kerrosta, vaikkakin sitä onkin lopulta ainakin neljä kerrosta. 
Toinen mikä meni enemmän tai vähemmän mönkään oli epämääräinen möykky. En osaa selittää joten havainnollista kuvalla.


Pohjanani olleessa nokkahuilussa ei tuollasta paksua kohtaa ole joten otin selvää miten muut ovat kyseisen kohdan tehneet ja menin ja ostin ilmassa kovettuvaa massaa. Olisin tehnyt fimosta, mutta fimo pitää polttaa kovaksi, ja en uskaltanut ottaa riskiä että muoviselle huilulle käy kauheita kun sen laittaa uuniin. 
Kuitenkin tää ilmakuivuvakittikakka petti mut. Se oli ensinnäkin vaikeesti muotoiltavaa ja lisäksi kun pinta oli kuivunut niin sepä päätti halkeilla, eikä sitä siinä vaiheessa enää pelastettu. Päätin sitten poiketa vähän reffikuvista ja jättää huilun muodot entiselleen.(ignooratkaa pöydällä ollut sukka :D)

Revin sitte koko möykyn pois, pesin huilun valkoisesta pölystä ja maalailin jotain länttejä uusiksi, kun möykky vei osan maalista mukanaan. Vähän epätasaiseksi se pintä jäi, koska jos olisin tasaisen halunnut, niin oilisi pitänyt raapia maalit pois koko huilusta. En jaksanut. 
Sitten piirtelin huilussa olevan kuvion ja sidoin huiluun nauhan ja ihan kelvolline tuli.Enää ei sitten puutukkaan muuta kuin turbaani, jonka tekemistä välttelen varmaan viimeiselle viikolle asti... Ja puuttuu myös otsakivi, mutta sen teen heti kun saan Lallalta siihen maalin ^^


Aladdin on mulle enemmän tai vähemmän itsetuntoa syövä cossi, koska vaikken mitenkään lihava olekaan, niin tiedän olleeni vielä vuosi sitten huomattavasti paremmassa kunnossa. Yritänkin nyt käydä n. 3 kertaa viikossa lenkillä ja tein itelleni lihaskunto ohjelman, niin ehkä mä kesään mennessä pääsen yhteisymmärrykseen kroppani kanssa... Lisäksi kevään aikan piipahdetaan etelämmässä, ja oon vähän miettiny miten säästän itteni ruskettumiselta, kun en haluis et kädet ja masu on sitte eriväriset....örf.

Mutta mutta pikapuoliin alotan Desun viimeisen cossin. En kerro hahmoa vielä, mutta Maki se nyt ei ole ja tämä suunnitelma ei tule enää muuttumaan, koska kankaatkin on jo ja onnistuin tuppautumaan kyseisellä puvulla ryhmäilemään hienojen ihmisten kanssa ^^ Nyt mulla onkin sitte kaikille muille kesän cosseille paitsi Aladdinille ryhmä :DD 
(ja ryhmistä puheen ollen MLP ryhmästämme puuttuu edelleen Twilight, mukaan saa liittyä ^^)Panda kuittaa~


2 kommenttia:

  1. Hei ehkä tosta tulisikin loppujen lopuksi itsetuntoa syövän cossin sijaan itsetuntoa nostattava kun pääset tän kaiken kovan työn jälkeen pitämään sitä ja huomaat, että wauuuu tämähän on upea! :D Ainakin toivon niin! Hyvältä näyttää ja oli kiva lukea tästä projektista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kääntyis noin päin ^^ ja kiva että joku tykkää lukea UwU~~

      Poista