tiistai 2. kesäkuuta 2015

Desucon hommia

Moikka ^^

tai no ennemmin Moikka UnU

Desucon...joo.

Aattelin selventää vähän muuttuneita cossi suunnitelmia teillekkin. :D Melkein koko Desuun aijemmin kertoneeni pukuarsenaali on vähän heittäny häränpyllyä. 
Aiemmat suunnitelmani olivat, perjantaille Irvikissa, lauantaille Rainbow Dash ja sunnuntaille Alois.

Noh. Ensimmäinen muutos oli Aloisin jättäminen kotiin. Tämä ihan siksi että Neppinappi on edelleen kuollut, enkä saanut mistään puuttuvia materiaaleja. Lisäksi Mun on pakko kesän aikana hommata jostain paremmat kengät nuorelle herralle, koska tämän hetkisissä pornahtavissa nahkasaappaissani jalkani kuolevat jo kymmenessä minuutissa, koska ne on vähän isot, eikä siksi oikein istu jalkaan.

Vähän ikävästi menetän tilaisuuteni ryhmäillä tällä, mutta ei voi mitään. :c Traconissa sitten yksin haahuilen.

Toinen muutos koskee perjantaita. Aloisin pois jättämisen myötä yritin keksiä cossia jonka toteuttaisi erittäin nopeasti ja löysinkin hahmon joka täyttää kriteerini.
Eto, sarjasta Tokyo ghoul. Osittain valintaani vaikutti tyyppi jonka kanssa oon jutellut tässä lähiviikkojen aikana illan jos toisenkin, ja hän kun sattuu cossaamaan Juuzouta. 
Eto onkin valmistunut semi kivasti, enää mekko puuttuu ja sen tekee onneksi yksinkertaisuutensa vuoksi hetkessä.
Sen sijaan toisen lainen ongelma tän kanssa on ilmennyt. Kuten viime postauksessa mainitsin olen kipeä...ja noh, Eton pää on kiedottu sideharsolla, ja voitte itse kuvitella mitä tapahtuu kun aivastan sen maskin sisällä. 

Jos siis perjantaina pahalta näyttää niin jää Etokin kotiin, en vaan tiiä missä sitä sitten käyttäsin, kun en ihan käyttämättäkään tahtos jättää kun kuitenkin materiaaleihin on menny jo yli 50€... Traconiin se ei mahdu.Siis tuo sideharso tyyppiLauantai onneksi on pysynyt samana, eli Rainbowna tulen paikalle. Tällä hetkellä kyllä voisin vaihtaa Fluttershyhin, kuulostan nimittäin ihan siltä silloin kun se söi sitä jotain kasvia joka madalsi äänen. =_= 


Sunnuntai sitten onkin auki, kun Aloisia ei tulekaan. Vähän kehittelin jotain casual Aobaa, mutta voi olla että tuun ihan normeissa vaan. Mulla on sillon sunnuntaina kummityttöni ristiäiset, että siksikin "siviilit" vois olla ihan jees, mutta kattoo nyt. En siis aatellu mennä sinne ristiäisiin cossissa, vaikka cossaisinkin sunnuntaina. :'D


Mutta mutta siis Eto, Rainbow ja jotain omaa näillä näkymin. Toivon et oisin perjantaihin mennessä ees jotenki vähän enemmän elossa ku mitä nyt oon. Kuitenki oon majottamassa yhden ihmisen, niin a. en haluis tartuttaa häntä ja b. se ei selvii con paikalle ilman mua, eli en voi jäädä kotia.


Tulkaa rohkeesti moikka jos mua bongailette ^^

Panda kuittaa~~ 2 kommenttia:

  1. Parane pian! ♥ Toi Eto ois kyl siisti cossi, toivottavasti pystyt toteuttamaan sen! Nähdään ehkä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti en pysty ;;-;; mutta tilalle tulee Ouranin Honey kesä asulla ^^

      Poista