maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kun elämä potkii, potki takaisin - paitsi että nyt ei vaan jaksa

Moikka~

Mä haluun vaan purkaa jonnekkin, koska nyt jos koskaan vituttaa. 

a) viime torstaina mun kännykkä vaan kuoli. Siis mikään ei liiku, se ei lataa, se ei käynnisty, se ei yhtään mitään. No vein huoltoon ja sain kuulla että voi mennä jopa 4 viikko ennen kuin saan sen takaisin. Mitään korvaavaa puhelinta en saanut joten kaivoin jostain vanhan puhelimeni. Noh, tänään sekin kuoli. Mikään ei liiku, se ei lataa, sekään ei yhtään mitään. Meillä olis täysin ehjä ja toimiva Iphone mutta arvatkaapa saanko mä käyttää sitä, koska siellä on jotain äitin elämää tärkeempää jota se ei oo viittiny sieltä siirtää talteen mihinkään ja ne kuulema katoo jos mä tungen sim korttini siihen. Näinpä mä nyt elän huonolla tuurilla seuraavat 4 viikkoa Nokian kapulalla, jolla just ja just voi soittaa ja tekstatakin, mutta viestin kirjottamiseen menee vähintään tuplasti aikaa nykyluureihin verrattuna, koska yksi nappula sisältää aina kolme kirjainta........
En kans pääse meijän leirin juttuihin käsiks koska ei netittömään kapulaan mitään Whatsappia saa, että joo...

b) Oon tulossa kovaa kyytiä kipeeks. Taas. Kurkku on ihan älyttömän kipeä ja eihän se Desucon ole kuin tällä viikolla "C:"


c) Mun desun cossit on kesken. No se nyt ei varmasti yllätä ketään, mutta tänään kun hommia jatkoin, leikkelin yhden etukappaleen väärin ja nyt joko teen sauman keskelle etukappaletta tai meen ostaa lisää kangasta... Ei siinä kankaan ostossa muuten mitään, mutku jäi vaan 10cm:stä kiinni et toi jo ostettu riittäs ja kun sitä kangasta joutuu ostaa koko sen rullan leveyden ja tarvisin vaan yhen etukappaleen verran.


d) ulkona sataaSanotaanko nyt vaikka ettei kesäloma oo alkanu ihan suunnitelmien mukaan -.-
Toivotaan että huomenna olis parempi päivä. UnU


Panda kuittaa~~ 

2 kommenttia: