sunnuntai 2. elokuuta 2015

Totuuksia skenestä julki

Moikka~

Mä tiedän et tää teksti voi aiheuttaa joissakin ihmisissä lieviä tunteenpurkauksia, ja must voi tulla yleisesti vihattu, mut toisaalt nyt ei kiinnosta. :_D

Aiheena siis turri skene, ja sen vaiettu totuus, okok toi kuulosti tosi dramaattiselt, mut siis semmosii juttui jotka mun mielestä on tässä fandomissa niin päin persettä kun voi vaan olla.

Alotetaan vaikka siitä millanen kuva mulla suittaajista oli kun mä hyppäsin touhuun mukaan. Mun kuvitelmani oli jotain luokkaa pukeudutaanpa söpöiks eläimiks ja elämä on ihanaa, mut noh se oli emävale. Turri skene on ihan päinvastasta.

Joka kerta kun mä oon laittanu suitistani Snellasta kuvan johonkin suittiryhmään, niin joka ikinen kerta saan lukee kommentteja siitä kuin paska ihminen mä oon, koska en oo trimmannu Snelppaa. Mut on haukuttu oikeesti ihan maanrakoon, varsinki sillon ku ekan kuvan laitoin. Mä en voi ymmärtää miten ihmisiä voi häiritä niin paljon se että yks tekee suittinsa vähän erilailla, että on pakko tulla haukkumaan ja ylistään itteensä maailman parhaaks. Niinku ihan oikeesti.

Toisekseen mä en oo ainoo kuka on saanu paskaa niskaan, vaan tätä loan heittelyy tapahtuu jatkuvasti. Yleensä kohteena on uudet ihmiset skenessä. Joku ihan uus, joka ei tiedä vielä mistään mitään, tulee kertomaan tai kysymään jotain, ja sattuu sanomaan yhden termin väärin, ja jo ollaan joukolla toisen kimpussa.
Muistaako kukaan oikeesti millasta oli liittyä ensikertalaisena mukaan??? Osasko nää haukkujat kaiken silleen zädääm, eikä oo koskaan sanonu/tehny mitään väärin? Enpä usko, joten pitääkö se pikku parka joka halus vaan kysyä jotain sättiä ihan totaalisesti? Tiiän että monilta vasta-alkajilta on jääny homma kesken, koska tämmöstä tapahtuu. Että tervetuloa vaan.

Sitte mua ärsyttää myös se hirvee natseilu ihon näkymisestä. Tiiän kyllä että suittaamisessa oleellista on olla se eläin, eikä ihoo perjaattees sais näkyy, mutta kuvitellaanpa tilanne jossa conissa on lähes 30 astetta hellettä, sä oot vuorannu koko pääs superlonilla ja turkiksella, lisäks sulla on käsissä tassut, mutta kuumuuden takia oot jättäny hihat pois, jolloin käsi varsi on siis paljaana. Voi että minkä paskamyrskyn tämmösestä saatiin aikaan, enkä yhtään ihmettele jos tän kohteeks joutunu raukka lopetti koko homman. 
Vaikka ideana onkin pukeutua elukaks, niin herran jestas pitää sitä järkeä käyttää, eikä tappaa itteään kuumuuteen, koska tommosessa touhussa voi oikeesti olla hengen lähtö lähellä, jos esim. unohdat juoda välillä ymsyms.

Tää kaikki ja monet muut tapaukset joissa oon joko ollu ite mukana, tai joita oon huomannu erinäisissä suitti ryhmissä, on saanu mussa aikaan sen et haluun lähinnä kiertää turrit kaukaa. Oon käyttäny Snellaa tasan yhessä conissa, ja sen conin jälkeen pääsin sisään piireihin, enkä oo enää halunnu coneis suittaa. Mua ei oikeesti yhtään kiinnosta tavata tätä porukkaa oikeesti, koska niitten netti käyttäytyminen on niin perseestä. 
Tiedän ettei saa yleistää, enkä yleistäkään, on varmasti myös ihmisiä jotaka osaavat käyttäytyä moitteetta, ottaa toiset huomioon ja olla kivoja, mutta se että näitä huonosti käyttäytyviä on niin paljon, niin oon menettäny uskoni koko turriyhteisöön. 
En tiiä mitä teen Snellallekaan, koska eipä sille käyttöä ole. En kuitenkaan haluu myydäkään, koska nää ihmiset on tasan viimeset joitten käsiin haluun antaa työllä ja vaivalla omin käsin tehtyä suittiani. Nyt se rassu sitten vaan pölyttyy tuola kaapin päällä, joka on tosi harmi.


Toivon et ees joku vois tajuta kuinka perseellään asiat täs skenes on ja korjata vaikka ekaks oman käytöksensä ja sitte ehkä alkaa kertoo käytöstapojen ilosanomaa muillekkin. 
Painotan kuitenkin, ettei kaikki suittaajat oo tämmösiä, valitettavan moni vain, ja usein tajuamattaan.

Kiitos, olen puhunut, älkää vihatko~~

Panda kuittaa~~ 4 kommenttia:

 1. Itekkin muistan ku olin innostunut kyseisestä harrastuksesta. Kaverini kertoi ihmisestä joka voisi myydä suittinsa. Noh. Kyseiselle ihmiselle selvisi että olen aloittelija, saimpa unohtaa koko suitin oston..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just joo, miksei alotteljalle vois myydä suittia, herran jestas ihmiset -.-

   Poista
 2. ... Ihminen on outo eläin... Luulisi, että ihmiset haluaisi antaa parhaan kuvan harrastuksestaan ja saada lisää porukkaa messiin, mutta joidenkin ihmisten päässä ei taida järkeä liikkua, tarkoittaen sillä, että tuolleen alkaa kiusaamaan muita D:

  Harmi, että Snella joutuu olemaan kaapissa, on sen verran hieno ^^
  Ehkäpä taidan alkaa harkitsemaan uudelleen, haluanko livahtaa suittaajaporukkaan mukaan, tosin, saattaisin olla törmäämättä ilkeisiin (joka on niin pieni todennäköisyys, etten usko siihen kohta itsekään xD )

  Mutta joo, asiapuhetta. Jotain järkeä järjettömyyden keskellä ^^ Kiitän tästä :D Ja tulen huutelemaan täällä vähän jälkikäteen, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai miten se meni? 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, en tajuu turrei >_> kylhän kivoiki suittaajii varmasti on (tiiän muutaman) mut ihan liian moni on tollasii ei niin kauheen kivoi :c kurjaa

   Poista