keskiviikko 14. lokakuuta 2015

En ees tiiä

Moikka~


Taas viime postauksesta on kulunu jo luvattoman monta päivää, mut en jaksa enää ees selitellä.


Koeviikko ja sen jälkeinen aika on menny jotenkin aivan älyttömän koomassa. Ette tiiäkkään kuin vaikeelta ja ylivoimaselta pelkkä blogiin kirjottaminen tuntuu, ku ei jaksais oikein mitään. Haluis kirjottaa, kirjotettavat jutut kertyy ja niit alkaa olee taas ihan liikaa, mutten vaan saa aikaan.
Tää järkyttävä voimattomuus ei myöskään rajotu vaan bloggaamiseen. Haluisin tehä läksyjä, haluisin keskittyy tunneilla, haluisin opiskella ettei koeviikko ois sit taas niin tuskanen, mut en mä tee läksyjä, tai panosta opiskeluun, ei vaan jaksa. Kirjan kaivaminen repusta, sen avaaminen ja jonkun tehtävän miettiminen vielä kaiken päälle tuntuu ihan järkyttävän ylivoimaselta, joten mieluummin vaan lojun lattialla ja selaan puhelinta.
Uusinnat häämöttää vajaan kahen viikon päässä...reilun viikon. Olis pitäny jo monena iltana kerrata, mutten kerrannu. Siivosin ja olin. Yksin kertasesti vaan olin, en tehny mitään...

Tunnen hirveet morkkista siit etten tee mitään mitä pitäs ja sitte kaikki menee ihan perseelleen, mut vaikka haluisin ni en vaan saa tehtyä, alotekyky on ihan jossain poissa, otti kai lopputilin tai jotain...Must tuntuu etten oo tehny viikkoihin muuta ku syöny herkkuja ja lihonu...siis tiedän etten oo lihava, mutta kyl sitä silti kattoo itteään vähän syyttävästi peilistä kun tajuaa lihoneensa kaks kiloa ihan liian lyhyellä aika välillä.

Sitte ajattelin liikkua, mutta ei siitäkään tuu mitään, kun polvi on ihan kauheen kipee, koska se vähän kolahti, ja nyt siin on ollu viikon nyrkin kokonen mustelma... särkee ja motivaatio siihenkin menee.
Välistä tuntuu etten kelpaa kellekään, et kukaan ei kaipaa, eikä kukaan oikeesti jaksas mua, olis kaveri vaan velvollisuuden tunnosta, vaikka hyvin tiedän ettei mulla oo mitään oikeeta syytä aatella näin. 

Ihan liian monena aamuna tuntuu et voisin vaan jäädä nukkumaan, koska mitä väliä sillä on oonko mä koulussa vai kotona.

Cossit polttelee mielessä, mutta kangaskauppaan ei jaksa mennä, ja vaikka jaksaiskin, niin en jaksais kuitenkaan alkaa ommella.Eilen leikkasin hiuksista pari hassuati sojottavaa tupsua fiskarsin saksilla. Meni liian lyhyiksi, ja nyt on pari hyvä ettei kaljua kohtaa päässä...Se kohta on tosi pehmee~

Got7'n uudet biisit on vetänyt mut vielä entistä enemmän Got7helvettiin, mut ei se mitään, siel on hyvä olla~

Maanantaina haettiin mun uus galaxy kuvioinen Got7 reppu postista, nyt vaan odottelen että Got7 pipokin tulisi jo postiin~~

Äitin ostama käsisaippua tuoksuu tosi hyvälle~

Eilen veljeni pilas kaks pakettia jauhelihaa käyttämällä holtittomasti iskän tuomia intialaisia mausteita, ja nyt oon kaks päivää eläny lähinnä leivällä, koska muutakaan ei oo ollu, ku en sitä super tulista jauhelihaakaan oo halunnu syödä.

Viime lauantaina oli ihan kamalan antiklimaattinen ilta, oltiin Inarin kanssa vähän vittuuntuneita siitä.

Tänään opettajat höpisi ihan hassuja tunneilla, saatoin nauraa vähän liikaa ja saada muutaman kummeksuvan katseen...~

Loman jälkeen meijän lukio muuttaa toisiin tiloihin. Ehkä sitten en oo enää koko ajan kipeenä~~

Lehdet on vaihtanu värinsä kauniiseen ruskaan, eikä ole juuri satanut~

Aloin äsken itkeä, koska luin norsujen salametsästyksestä...

Lalla kutoo mulle uusia villasukkia ja uusi jätti neuleeni on ihan super lämmin~Kirahvilapsi kuittaa~~
2 kommenttia:

 1. ''tunnen sinut'' taisiis i feel u, motivaatio huhuu??

  Opettajakin sano, ettei tätä kurssii pääse läpi, ellei tee läksyjä, miten miu pitäs muka jaksaa tehä ne (* ̄m ̄) sitku se antaa aina 10 tehtävää, ei riitä motivaatio ees alottaa niitä

  voi ei jauheliha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sitä meijänkin ope sano...bilsa2 ei oo kiva UnU

   Poista