sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Pulassa ollaan

Moikka~

Vielä viikko sitten iloitsin valmistuneesta Nico cossista ja ettei mitään tarvitsisi enää tehdä...mutta joo. Tein sitten tarkistusta Rimpun hupparille ja päädyin tekemään etukappaleet kokonaan uusiksi, kangastakin oli vielä. Nyt sitten leikkasin kankaat kiireessä ja tajusin että leikkasin ne väärinpäin, joten nyt mul ei oo enää kangasta ja puolet hupparista puuttuu... Kumpa Eurokankaassa olis sitä kangasta vielä. TT-TT Kauhea kiirekin, kun tälle viikolle melkein joka päivälle on joku iso koulutyö tehtävänä ja pääsen kolmena päivänä vasta neljältä. Haluun itkee.

Kuitenkin nyt jotain kuulumisia kriisin keskeltä.

Keskiviikkona me kakkoset järjestettiin abeille Ruusu konva. Oollaan stressattu sitä ihan hirmusti monta kuukautta ja oon tosi ilonen siitä että nyt se on ohi. Itse ilta onneksi oli paria juttua lukuunottamatta ihan kiva, vaikka kaikki ennen h-hetkeä olikin ihan perseestä. Ne pienet hämmingitkään ei onneksi koskenut suoraan mua. Pidettiin konva läheisen ala-asteen tiloissa, koska lukiolla ei oo tätä nykyä mitään salia missä pitää mitään, ja kesken järjestelyjen joku opettaja tuli karjumaan, kuinka  me oltiin muka rikkottu jotain ovia ja jotain. Ei oltu. Kaiken lisäks tiiän sen opettajan, koska olin sillä ala-asteella ite pienenä, ja se opettaja oli kyllä jäätävä mulkero jo sillon.
Toinen ongelma tuli vastaan kun tekniikkaryhmä oli kokonaan unohtanut miettiä valaistukset valokuvauspitsteelle. Ei sitten pidetty valokuvausta, valokuvaajakin oli kipeänä...
Vähän jotain nurinaa tuli abien suunnalta myös koska abeille tehdyissä lauluissa ei kuulema mainittu tarpeeksi jotakuta tyttöä ja sille piti sitten vääntää seuraavan päivän abigaalaan oma biisi ja jotain vinkunaa tuli myös kahvin puutteesta. Onneksi monet muut abeista kävi pahoittelemassa valitusta, koska se oli kuulema ollut vain muutaman yksilön päähän pisto.






Meillä oli teemana casino ja musta se näkyi ihan hyvin. ^^ Itse olin lavastustiimissä ja lavan koristelu ja korttien sinne tänne lätkiminen oli mun ja Jennan duunia.


Fiilis just ennen alkua oli vähän...#aadanepätoivo




Seuraavana päivänä oli sitten penkkarit ja abigaala.
Kakkosten piti perinteisesti pukeutua yöpukuun/vauvoiks, ja olin vähän pettynyt siihen ettei melkein kukaan ollut pukeutunut. Onneksi sentään osa oli ^^ Itse haahuilin Nicon hupparissa, tarkoitus oli ottaa alpakkakin mukaan, mutta aamukiireessä unohtui kotiin.

 Kakkoset ja ykköset meni koululle aamulla josta abit tuli meidät hakemaan. Meijän piti mennä jonossa eikä narusta saanut päästää irti. Siinä me sitten vaellettiin koko keskustan läpi laulaen sitä "yksi pieni elefantti marssi näin, aurinkoista tietä eteenpäin..." - laulua. Tosiaan abigaalaakaan ei voinut pitää meidän lukiolla, siksi jouduttiin vaeltamaan itse juhlapaikalle.

Abigaala oli ihan hauska, itse en monista uhkailuista huolimatta joutunut palkittavaksi ja olin helpottunut ja joidenkin kohdalla vähän vahingoniloinenkin. :_D 




(Lavan etureunasta voi bongata kärsivän näköisen Esshierun siskoineen ^^')

Itse en jääny gaalan jälkeen kattomaan rekkoja vaan lähdin kotiin nukkumaan, koska edellisen päivän konva painoi vieläkin.


Perjantaina mulla oli puoli luvallinen vapaapäivä, nimittäin vanhojen päivä. Itse en tosiaan tanssinut, joten jäin vaan himaan nukkumaan ja koska poissaoloakaan en saanut niin kai se oli ihan okei. :_D Kotona en sen sijaan ihan koko päivää löhönnyt, vaan iltapäivästä lähettiin porukoitten kanssa kohti Parolaa. Veljeni valatilaisuus oli aika kylmä, mutta oli ihan kivaa nähä millasessa mestassa veljeni viikkoja joutuu kuluttamaan. Ette arvaa kuinka ahdistavaa oli kävellä sisään niitten tupaan moikkaamaan veljeä, kun tunsi oikein ku jokainen jäbä käänty kattomaan. Toki kaikkien muidenkin vanhemmat ja läheiset oli siellä, en siis yksin seikkaillut siellä. :'D Kuitenkin olin kuulema herättänyt huomiota, koska siinä vaiheessa kun porukat lähti heittämään mua juna asemalle, niin heti kuuloetäisyydeltä poistuttuani veljeni oli kuulema piiritetty ja musta oli udeltu ikää sun muuta. Mua tullaan kuulema moikkaaman heti kun täytän 18. :___________D Ei sillä että vähän jotain tällästä osasinkin odotaa, ei ne poika parat oo nähny kuulema naispuolista henkilöä omaa perhettään lukuunottamatta moniin viikkoihin joten kai ne oli vähän epätoivosia. ^^'




Mun ja veljeni piti tulla yhtä matkaa junalla kotiin, kun porukat lähti kohti Lehtimäkeä, jossa pikkuveljeni majailee, mutta mun juna lähtikin aiemmin, joten menin sitten yksin junalla. Vähän kuumotti, koska en oo ikinä joutunu vaihtaa junaa ku oon menny yksin, enkä oikeestaan oo ees menny ku kerran yksin junalla. Selvisin kuitenkin ja velikin tuli aika samoihin aikoihin kotio, koska olikin saanut joltain armeijatoveriltaan kyydin. Sikäli kyllä ikävää, koska meinattiin että jos kusen vaihdon ni odottelen rauhassa Riihimäellä ja Olli tulis noukkimaan mut sieltä kun itse tulisi myöhemmällä junalla, mutta koska hän menikin autolla, olisin jäänyt ihan yksin Riihimäelle. :_D Onneks niin ei käyny.



Eilen ja tänään oon vaan sit lähinnä stressaanu kaikkea enkä oo saanu aikaan mitään. Paitsi pannukakkuja paistoin viime yönä. Tuli hyviä~~





Mutta mutta mä jatkan stressailua, saatan jotain postata vielä torstaina, katotaan miten Yukin cossien käy, mutta jos en postaa, niin Yukissa nähään.~~ 





Kirahvilapsi kuittaa~~ 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti