keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Viime hetken cossijuttuja - Rin ja Nico WIP

Moikka~~ 


Ilokseni voin kertoa että cossit on nyt valmiit ja koulukaan ei ole vielä tappanut. \^^/

Sen sijaan kyllä flunssa iski ja tänään olin pois koulusta, koska ainoa päivä kun ei ollut kovin tärkeitä velvoitteita ja pystyin olemaan pois. Ääni tässä meinaa lähteä ja tänään olenkin ollut vain hiljaa. Yksi sairasvapaapäivä olikin varsin hyvä juttu, sain cossin valmiiksi, tehtyä kappaleen ussan itsenäistä kurssia, kirjoitin kaksi ruotsin esseetä, söin, nukuin tunnin päikkärit ja pesin pyykkiä, sekä olen tehnyt tarkkaa tutkimusta siitä miten ja milloin ja millä liikutaan Yukin aikana Helsingissä. Saa niin paljon aikaan kun herää seitsemältä eikä mene kouluun. ^^ Helpotti ihan hurjasti kaikkea. Enää pakkaus, ruotsin joku pikkukoe ja espanjan väli koe niin tää viikko on pulkassa, sitten vaan coniin~


Rimppuun tosiaan vaihdoin etukappaleet kokonaan. Samalla tein myös uudet taskut ja merkin. Melko vaivattomasti meni lopulta vaikka maanantai ilta olikin yhtä kirosanaa ja cosplayn vihaamista.
Toki ongelmilta ei vältytty. Kun vetoketjun laittoi kiinni niin taskut veti taas erikorkeuksille vaikka auki ollessa ne olikin ihan samassa linjassa. Tein sitten taikatemppuja ja loppu tulos oli taskut oikeassa linjassa mutta vetoketjua alapäässä kolme senttiä liikaa. Tein sitten radikaalin päätöksen ja leikkasin sen ylimääräisen pois. Tämän seurauksena se lukko alhaalta tietysti lähti myös, joten ompelin vetoketjun sieltä alhaalta kiinni, eli hupparia ei saa auki kokonaan. Ei se onneksi muuten haittaa kun sen kuuluukin olla kiinni, lähinnä pukemista vähän hidastaa.Valmis~ ignooratkaa mun naama joka ei tässä toimi. Ignooratkaa myös lattian vaatekasa.

Itseasiassa ennen kuin alotin hupparin korjailua, niin viikonloppuna leikkasin Rinin peruukkia. Oon kerran aiemmin leikannu peruukkia, ja siitä tuli ihan käyttökelvoton, joten lievästi kuumotti. Onneksi ei tarvinnut leikata paljoa, vähän lyhensin niskaa ja otsatukkaa vaan.


LähtötilanneLopputulos. En pahastu vaikkette huomaisi eroa :_D


Tänään sitten sairaspoissaoloa viettäessäni maalasin hupparin merkin ja kuumottelin taas peruukin kanssa. Tällä kertaa vuorossa oli Nicon otsatukka.


Lähtötilanne


Lopputulos~ En taaskaan pahastu jos ette nää hurjaa eroa. :___D
Tämä uusi merkki on hiukan edellistä isompi ja siinä on kahdeksan tähteä kun vanhassa oli kuusi. Oikeestihan niitä pitäs olla yheksän, yksi tähti per idolityty, mutta kun ei mahtunut. ^^''


Enää pitäisi laskea Rimpun hupparin korvia vähän alemmas, mutta sen teen ehkä junassa tai pe-la yönä, ellei jotain mystistä luppoaikaa ilmaannu, mitä en kyllä usko.
Mutta hei kaverit, Yukissa nähään, tulkaa moikkaamaan, mutta omalla vastuulla, saatan tartuttaa conruton teihinkin :_D Olis kyllä kiva tavata teitä taas~~ 
Nähdään~Kirahvilapsi kuittaa~~ Ei kommentteja:

Lähetä kommentti