maanantai 11. heinäkuuta 2016

Sokka irti - Animecon 2016


Moikka~~(En tajuu miks blogger heittää mun kuvat vasempaan reunaan vaik laittasin ne keskelle DD: Äääää mitä tämä on, auttakaa joku)

Viikon loppuna ollut Animecon hujahti ohi ihan hirmu nopeesti ja voin sanoo saman tein et paras coni pitkään aikaan. \(^^)/

Lähettiin Inarin, Huopan ja Eetun kanssa jo perjantaina Jyväskylään. Onnibus oli 40 minuuttia myöhässä ja aivan täynnä. Jouduttiin istumaan erillään ja itse vietin matkani jonkun miekkosen vieressä, joka nukku koko matkan suu auki, eikä varmaan ees tienny et joku istu vieressä. :'D Jyväskylässä suunnattiin Inarin kanssa meijän hotellille, kirjauduttiin sisään, heitettiin kamat huoneeseen ja lähettiin metsästämään Subia. Yksin kertainen tehtävä meni yllättävän haastavaksi ja etittiin sitä Subia varsin hyvä tovi ja löydettiin se sitte viimein. Jos oltas kävelty saman tien 10 metriä pidemmälle, eikä oltas lähetty hortoilemaan ties minne, ni oltas säästetty aikaa ja hermoja vaikka kuinka, mutta mitä suotta. ^^' 
Loppu ilta lojuttiin hotellilla ja naureskeltiin sille, että oltas halutessamme saatu 40€ eestä ilmasta kaljaa hotellin baarista, koska saatiin meijän huone kanta-asiakas pisteillä. Tässä täytyy tietää ettemme kumpikaan pahemmin juoda. :_D
Lauantaina aamusta heitettiin cossit päälle. Totesin myös et vois olla korkee aika ostaa uus binderi, koska toi mun nykynen on sikäli vähän vaikee etten saa sitä päälle ilman apuu ja ihmisten sormet kuolee aina tota kiinni laittaessa. 

Aluksi mentiin kuunetelemaan Genderbender luentoa, jolta tosin lähettiin puolessa välissä menemään, koska vitutus tasot alko nousee turhan korkealle. Bongailtiin ihmisiä, kierrettiin pintapuolisesti taidekuja ja hengailtiin. Musta pyydettiin pari kuvaa ja hoidin yhden kirppiskaupan.

Seuraava ohjelma jossa käytiin oli Kuroshitsujin mysteerit. Istuin luennon ajan toisen Sokka cossaajan vieressä ja mun maha muris koko luennon ajan. Tää luento oli aivan mahtava, ehdottomasti yks mielenkiintosimpii ja parhait luentoi joil oon käyny. Luennon jälkeen mun piti nähä toinen kirppisihminen, mutta hän oli lähtenyt syömään, joten lähdettiin Inarin kanssa myös käymään hotellilla. Söin vähän, Inari heitti cossinsa pois ja mentiin kuvaamaan mua satamaan. Photarin tuloksista derppaus kuvia on jo tässä postauksessa, mut teen kunnon kuville ja lopulle derppailulle oman postauksen vähän myöhemmin. 

(Mennessämme muuten hotellille itse Antti Tuisku käveli liikenne valois vastaan ja olitiin ihan et wow! O_O) 

Palattiin takasin conpaikalle ja tavattiin lisää ihmisiä, kierrettiin taidekuja perusteellisemmin uudestaan ja lähinnä hengattiin millon keidenkin kanssa. 

Illalla lähdettiin Muutaman ihmisen kanssa Mäkkiin syömään ja palatessamme takaisin jo kiinni menneelle con paikalle kalastelemaan yhden majotusvastaavan tavaroita bongattiin myös siviili Reika. Reika oli mun yks syy miks halusin alun perin Aconiin, mut sit skippasin vahingos kaikki sen ohjelmat. Tää kuulostaa ihan mun viime Acon reissult ku menin Kaoru Morin takii ja skippasin lopult senki kaikki ohjelmat. :______D Oon vähän huono.

Loppu ilta meni meijän hotelli huoneella, koska Pomokissen (käytän twitter nimee, kosk en oo ihan sata varma muistanks oikeet nimee ^^'') piti päästä suihkuun ja Huopa ja Vehka tuli hengailemaan (käytännössä siis pelaamaan läpä löpöö ja katoin vaan katkerana vierestä, koska puhelimeeni ei sitä edelleenkään saa TT__TT niin paljon suolaa windows käyttikselle, niin paljon suolaa)

Yhentoista aikoihin porukka sit häippäs mein huoneest ja yhen aikaan mä menin nukkumaan. Inari kuulema kuoli Arimalle vielä monta tuntia mun nukahtamisen jälkeen. :'D
Sunnuntaina vedettiin siviileissä, joten nukuttiin aamulla vähän pidempään ja oltiin con paikalla ihan vähän lauantaita aiemmin. Mä vein meijän kamat isotavaranarikkaan ja sillä välin mun kamera toimitettiin Huopan cossiryhmälle lainaan, koska niitten kuvaaja oli unohtanu kameransa vissiin kotiin. 

Me kalasteltiin Vehka mukaamme ja mentiin Oprin ja Kuuran Free luennolle, joka myös oli oikein mainio. Mun Freen kattominen jäi vaan yhteen kauteen, mut luento oli silti tosi mielenkiintonen, mist oon tosi ilonen~

Luennon jälkeen vaan hengattiin, muut pelas ja minä koomasin ja kävin hakemassa vielä yhden kirppismangan. Kahden maissa meinasin jäädä hetkeksi yksin, koska Inari meinas mennä FMA luennolle, mut sen luento seura feidas sen, niin kierrettiinkin uudestaan myyntipöytiä, joilta kävin pari mangaa noukkimassa. Päädyttiin istuskelemaan taidekujalle vähäksi aikaa ja sen jälkeen mä lähdin kuvaamaan sitä Läpä löpö eeveelutions cossi ryhmää, jossa mun piti iteki ensin olla. Oli kyl tosi mukavaa olla välillä ite kameran takana, eikä kuvattavana, vaikka viihdynki myös kameran edessä varsin hyvin.

Photarin jälkeen venailin Chiku, Eetu ja Iina seuranani Inaria cossikisoista. Cossikisat oli myös vissiin aika rutkasti myöhässä, kuten vähän kaikki muukin Aconissa. Lopulta lähettiin päättäjäisten aikaan Inarin, Huopan ja Vehkan kans Subiin ja sen jälkeen Onnibussilla takas Lahteen. Tällä kertaa bussi ei ollu ees kovin pahasti myöhässä. ^^'
Kuten tossa alussa totesin, tää con oli vallan mainio. Oon eläny koko kevään ja alkukesän jossain cosplaymasennustilassa, ja ennen conii oli viel vähän semmoin mitäpä jos en lähtiskään koko coniin - fiilis, mut onneks menin, koska oli tosi kivaa. 
Osaltaan se etten ollu mun perus consquadin kanssa vaikutti asiaan paljonkin, koska nyt väkisin tutustuin uusiin ihmisiin, mistä pidin valtavasti. 

Jotenkin myös kävin luennoilla enemmän, kun missään conissa aiemmin ja vastapainoks jätin sekä amv- että cossikisat väliin. En kuulema menettänyt mitään ihmeempää, joten en ole edes pahoillani. Valitsen sinut musikaali mun piti käydä kattomassa, mutta en lopulta mennytkään. Se pitänee ehkä vielä yrittää jossain käydä katsomassa.

Jyväskylä oli tosi kiva conkaupungiksi ja Paviljonki hyvä conpaikka. Photoshoot paikkoja oli runsaasti ihan lähimaastossa ja kauppaan, hotellille ja ruokapaikkoihinkin käveli max 10 minuuttia, sekä matkakeskus oli aivan vieressä. Paviljonki oli mukavan iso ja tilava paikka, ahdasta ei ollut, kuin sillon kun ihmiset jonottivat johonkin, muuten oli ihanan paljon tilaa olla ja hengittää. 

Ainoa isompi miinus oikeastaan oli se että conpaikka suljettiin ihan super aikasin joten semmosta hyvää iltahengailu paikkaa ei ollut, kun ei meistä kukaan iltabileisiinkään halunnut mennä, emme viihdy moisissa.

Sokka oli odotettua mukavampi päällä ja varmasti tuun sitä vielä käyttämään myöhemminkin. Musta otettiin pitkästä aikaa jonkun verran kuviakin, mikä boostas mun matalalla lentänyttä cosplayitsetuntoa ihan hurjasti ja oon nyt ihan liekeissä Traconiin tulevasta cossistani. Vihdoin oon saanu taas con ja cosplay intoani takasin ihan tosissaan ja nyt vaan toivon ettei Tracon sitte lannista sitä taas. Lisäksi porukat toi mulle Ruotsista uuden tällä kertaa ihan ikioman ompelukoneen, joten seki nostaa intoa aivan hurjasti.

Kiitos kaikille joiden kanssa olin conin aikana, mulla oli tosi kivaa, vaikkei sitä varmaan edes huomannut, koska olin ehk aika hiljanen. Kiitos myös hyvien luentojen pitäjille, mua kuvanneille ihmisille, iskälle joka hankki mulle ja Inarille ilmasen hotellin ja conin järjestäjille.~~ 


Seuraava con on tosiaan Tracon ja seuraavissa postauksissa sitten photareista kuvia ja viimenen Sokka wip, jota en kerennytkään tehdä ennen conia. Nähdään pian!~~Kirahvi kuittaa~~7 kommenttia:

 1. kiva jos oli hyvä con ^^ me jonnen kanssa mutistiin jonnelassa ja tuhlattiin rahaa joensuussa katkerina että ei päästy aconiin xD (osittain miun atm köyhyyden takia lol)

  sokka sopii siulle tosi hyvin! uus banneri on tosi hieno! Kiva että oli mahtavia luentoja :3 ilmanen hotelli kuulostaa kans aika kivalta

  (miun saumuri updatea! Jonnen mummi oli laittanu neulanvaihtoon sopivan avaimen pojalleen, jonnen enolla ja nyt se kuusioavain on jonnella! eikä varmaan keretä nähä ku vasta keskiviikkona lol xD)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut keskiviikko on jo ylihuomenna, joten etköhän sä kohta puoliin pääse taas ompelemaan :__D

   Poista
 2. Oi että, harmittaa niin paljon etten saanut lippua! Ihan mielenkiinnosta: mikä siinä genderbend-luennossa nosti vitutustasoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epämääräset argumentit joiden mukaan genderbendaus ja crosplay on yksi ja sama asia ja kaikki lauseet jotka alko "Transihmiset saattas kyl pahottaa täst mielensä mutta...", sekä se että joku yleisössä väitti ettei transihmiseksi lasketa henkilöä joka ei ole vielä aloittanut fyysisen itsensä korjausta. Oli paljon muutaki, mut en muista enää kaikkea.

   Poista
  2. Auts :S Tosta vois mun mielestäni laittaa Animeconille palautetta, toihan on ollut avoimen transfobista!

   Poista
 3. Oi että, harmittaa niin paljon etten saanut lippua! Ihan mielenkiinnosta: mikä siinä genderbend-luennossa nosti vitutustasoja?

  VastaaPoista