maanantai 19. kesäkuuta 2017

Huhhahhei ja rommia pullo! - Desucon 2017


Moikka^^
Mulla on WIP postauksiakin keskeneräsenä luonnoksissa, mutta nyt kun on vielä fiilistä niin saatte conraportin ja loput WIPit jossain vaiheessa piakkoin. ^^'' Photari postauksiakin on luvassa kun saan kuvia, joten ihan hetkeen tämä blogi ei nuku. Ihan hauskaa vaihtelua. :____D

Tänään päättyi siis Desucon 2017. Mulla oli vuoden väli kesädesuissa, koska viime vuonna olin kaksi viikkoa liian kakara päästäkseni sisään, mutta tänä vuonna ei ikää puutu joten siellähän minä. 

Perjantaina päädyin conpaikalle vähän ovien aukeamisen jälkeen Lallan kanssa, hyvä tovi jouduttiin ettimään parkkipaikkaa, mutta lopulta yks yksinäinen paikka löydettiin. \o/ Oma auto osottautu kyl erittäin ihanaks asiaks conissa. Perjantaina ei tapahtunu mitään kovin ihmeellistä. Alotin photoshoottaamalla Aladdinia ja olen kiitollinen Miille kuvaamisesta, kiitos paljon~~ ^^ Pelättiin ensin saadaanko kuvia ollenkaan koska Lahti päätti tyypillisesti antaa vettä, mutta kuurot meni aika nopeesti ohi ja päästiin ulos. Vähän oli kosteat ympäristöt ja varpaita paleli hiihdellä märässä nurmikossa, mutta selvittiin. ^^''
 Shootin jälkeen meillä ei ollu muuta ohjelmaa kuin Äänimaailma animessa luento, josta pidin kovasti. Jouduttiin kyllä lähtemään sieltä vähän kesken, tai no ei mun ois ollu mikään pakko, mutta joku sosiaalinen paine esti mua jäämästä kun Rons ja Hai lähti, koska kyyti tuli hakemaan kotiin. Mä jäin vielä hetkeks Sibbelle, mutta joskus yhentoista maissa lähdettiin Lallan kanssa myös.


Oli märkää ja pelkäsin housujeni maahan osumisen puolesta :'D

Lauantaina kävin aamulla hakemassa Ronsin ja Hain ja oltiin conpaikalla muistaakseni yheksän ja puolen kymmenen välillä. Puoleen kahteentoista lähinnä istuskeltiin ja Rons aka mun Will Turner meikkas. Mä bongasin toisen Jackin ja podin helvetin moista alemmuuskompleksia, josta onneks jossain vaiheessa pääsin yli. Puol kakstoista Chiku päätyi Sibbelle Jaden ja Johkun kanssa. Chiku oli lupautunu kuvaamaan mua ja Rons'ii joten lähettiin samantien photaroimaan. Kuvia tuli paljon ja ilahdutettiin ihmisiä satamssa, koska ei jääty vaan Sibben alueelle vaan haahuiltiin pitkin satamaa. Ku oltiin kuvaamassa jäätelölaivan merirosvonukkejen kanssa joku mies pyys saada musta kuvan, koska sen pojalla oli synttärit sinä päivänä. Se sen poika kuulema on suuri Jack Sparrow fani ja se mies sano sanovansa sille et Jack lähetti onnittelut. Toivottavasti se poju sai hyvän synttärilahjan.~~ ^^ Shootin jälkeen meijän piti mennä Bändissä on kivaa luennolle, mutta sen sijaan operoitiin mun tipahtanut partani takaisin leukaan, käytiin moikkailemassa ihmisiä, käytiin kaupassa ja syötiin. Tässä vaiheessa kuumuus alko olemaan jo suhteellisen tuskaisaa. Lauantaina oli kuitenkin se joku yli 25 astetta lämmintä ja mulla oli pahimmillaan 7 kerrosta kangasta ja nahkavöitä päällekkäin ja voin sanoa ettei toi peruukkikaan mikään kovin viileä ole, ei todellakaan. Tehdäkseni elämästäni asteen verran helpompaa kävin ostamassa erittäin hahmouskollisen Totoroviuhkan. Sain huvittuneita katseita enkä ihmettele, onhan Jack Totoro viuhkalla naurettava näky. :'D Musta ja meistä kummastakin tultiin pyytämään kuvia patsastellessamme metsähallissa ja muutamista convideoistakin mua voi bongailla. En ees tiiä kuinka monesti sain kuulla ohi kulkijoitten laulavan "I have a jar of dirt, I have a jar of dirt....!" , koska minähän kannoin koko päivän mukanani kahen litran lasipurkkia täynnä hiekkaa. Käteni ei kiitä, on vähän kipee nyt. :_D Ylipäätän mulla oli kieltämättä hyvin proppeja, kuvaa pyytävät sai kivasti valita halusko ne maapurkin, rommipullon (aito Captain Morgan pullo! Pitihän sitä nyt isänsä olla pullona edes mukana :D) vai musketit, joskin musketit viskasin narikkaan jossain vaiheessa, koska kädet ei riitä kaikkeen. 

Kolmen maissa meinattiin mennä kuuntelemaan Syrjäytyneiden burgereiden Suomi, mutta tajuttiin että sehän onkin keskustelupiiri eikä luento, joten poistuimme paikalta. Minä en keskustele. :_D Sen sijaan jatkettiin metsähallissa patsastelua ja tavattiin tuttuja. Ei me kauheen kauaa oltu toimetta, koska jossain kohtaa lähdettiin luennolle Seksuaalivähemmistöt ja representaatio animessa: mahdoton yhtälö?. Luento oli ihan täynnä ja jäätiin salin taakse lattialle istumaan. Näkyvyys oli vähän huono, mut lattia oli kylmä, joten parempaa en ois toivonu. Itsessään ohjelma oli mielenkiintonen ja avas hyvin seksuaalivähemmistöjen oloja rapakon takana ja pidin tästä, vaikkakin aloin loppupuolella torkahdella. Pitäs nukkua conien aikana enemmän, ku alan nukahdella nykyään useinki luennoille. ^^'''

Ennen Vihaluentoa käytiin ostamassa jäähilejuomat ja vaellettiin taas satamaan. Porukat tuli veneellä satamaan, olivat testailemassa uusia purjeita ja käytiin moikkaamassa. Samalla otettiin pari kuvaa lisää ja käytiin pyörähtämässä uudelleen myyntipöytäsalissa. 
Vihaluennon aikana porukka alko siirtymään Sibbeltä iltabileisiin. Minä ja Rons mentiin luennon jälkeen mieluummin istuskelemaan laiturille. Kummallekaan pimee ahdas tila jossa on paljon ihmisiä ja kova meteli ei oo se ihanneympäristö. Laiturilla pari normoa kävi pyytämässä yhteiskuvia ja eräs paikallinen juoppokin kävi tekemässä tuttavuutta. Suunniteltiin jo ens Desun cosseja ja vinkkinä voin sanoa että Rons hankkii sen takia ukulelen. :D Kun juopuneesta ukosta päästiin päätettiin että ehkä vaan lähetään suosiolla himaan. Sunnuntaina oli laivapäivä! Ryhmäcossipäivä ja tuskakenkäpäivä. Mä olin Sibbellä joskus vähän kymmenen jälkeen. Kasasin puolet cossista päälleni vasta con paikalla, koska Nagaton kengillä ei todellakaan autoa ajeta ja haskat ja päähärpäkekkin olis ollu ajaessa vaikeet. Kävin viemässä tavalliset kenkäni narikkaan ja jäätiin metsähalliin hengaamaan. Musta otettiin kuvia ja nähtiin tuttuja, naureskeltiin hauskoille ihmisille ja meijän ryhmän Sendai eli Aino liittyi jossain vaiheessa seuraamme myös. Yheltätoista kirjaimellisesti juostiin Saint young men luennolle. Tää oli ehkä mun eniten odottama luento ja olihan se hyvä. Jeesus ja Buddha on aina hauskoja, mutta luento oli tosi tosi lyhyt ja tosi pintaraapasu vaan. Ohjelmasta sai varmaan enenmmän irti ihmiset jotka ei ollu nähny Saint young meniä, mutta kun on sen kattonu niin mitään uutta ei okein tullu, se oli vähän niinku sarjan esittely, mitään analyysiä ei kauheammin ollut. Myös jos uskontoihin ei ole perehtynyt, niin luennosta sai ehkä jotain enemmän, mutta mulle siellä ei kerrottu mitään uutta. Kuitenkin kuten sanottua Jeesus ja Buddha on aina hauskoja ja ei se huono ollut ollenkaan, en ehkä ollut vain ihan kohdeyleisöä. ^^

Luennon jälkeen jatkoin metsähallissa patsastelua. Ostettiin myös ruokakojusta lohta ja kimchia. Oli tujakkaa, mut tosi hyvää! Toivottavasti ruokakoju tulee taas jatkossaki Desuihin, ei mun tietääkseen oo aiemmin ollu, ellei sit vuos sitte ku en päässy paikalle. Ei ollut kovin pahan hintanenkaan. AMV kisan päätyttyä mä kalastelin taas Ainon ja Kian ja laivastomme oli ensikertaa kokonaisuudessaan koossa. Meistä pyydettiin pari kuvaa ja yksi video ja sen jälkeen Kongoumme aka Kia kävi hakemassa tykkinsä ja venailtiin Punapandaa joka oli lupautunu shoottamaan meijät. Kuvia ei vielä olla saatu, mutta Punapandan työjäljestä tiedän että saadaan varmasti super hyviä kuvia. ^^ Meil oli tosi hauskaa shootata, ollaan viimeset pari kuukautta jauhettu jo paskaa whatsapp ryhmässämme ja se oli hyvä, koska nyt turhaa tutustumis kankeutta ei ollut. Ihan mahtavia tyyppejä! Äääääää yhyyyyyy paras ryhmä yäääääää! <3 T3T Ootan tosi paljon et saadaan kuvia, meistä otti Punapandan lisäksi pari muutakin kuvausihmistä kuvia, joten kunnon isoa photaripostausta on tulossa!Shootin jälkeen minä ja Rons kiiruhdimme kattomaan Jussi Kari show: Harrastuksesi on huutista luentoa. Jussi Kari ei taaskaan pettänyt, tupa oli täynnä ja luento oli ehdottomasti odotukset täyttävän hauska, ironinen ja upea. ^^ Jussin luennot on aina best.

Luennon jälkeen päätettiin että jätetään päättäjäiset väliin ja lähdetään kun narikassa ei vielä ollu hirveetä ruuhkaa ja parkkikset ei ollu vielä yhtä isoa kaaosta. 

Coni kokonaisuudessaan oli mahtava ja yks parhaimmista viikonlopuista mitä mul on ollu. Jotenki niin täydellinen irtiotto arjesta ja kaikesta. Mua kuvattiin ihan törkeen paljon, enemmän ku millonkaan aiemmin. Mun kaikkia cosseja kuvattiin, ei pelkästään Jackii. Olinki odottanu et Jack saa huomioo, mut yllätyin et myös Aladdin ja Nagato sain niin paljon huomioo. Ryhmän kanssa se oli odotettavissakin, mutta suurin osa mitä musta kuvia otettiin Nagatona olin yksin. Ehkä oon jotain tehny cossieni kanssa oikein. Kaikissa tietysti oli omat tuskansa. Aladdiniin jouduin käyttämään vanhaa olkaimetonta binderiini, joka on aivan liian pieni ja sattuu. Ostan uuden heti ku saan rahaa, en enää ikinä haluu pitää tota. Jack sen sijaan oli tosiaan ihan törkeen kuuma. En oo ikinä hikoillu missää cossissani noin paljon. Mä myös hahmouskollisesti olin ilman sukkia, joten mun saappaat hiers mun kantapäät ihan rakoille ja sattuu. Parta tipahti vaan kaks kertaa ja sormukset hajos, mut vasta ihan illalla. Ne sormukset tosin myös värjäs mun sormet vihreiks. Mahtaa olla terveellisiä nää Ebayn ihmeet joita käytin pohjina niihin. ":D" 
Nagato taas oli yhtä kipua. Kengät oli kerranki oikeen kokoset, mut mun sukat oli skubaa joka on tosi liukasta ja kenkien sisäpohjat on liukkaat myös, ni mun jalat valu kärkiin kokoajan niin et sattu varpaisiin. Päähärpäke oli kans vähän kipee, se ihme kyllä pysy päässä, mut se paino koko ajan korvia ja no kyllä te mun industrialini tiiätte. Lisäks en enää ikinä haluu pukeutua retkipatjaa, siis voiko hiostavampaa materiaalia olla. Pitkä peruukki oli myös vaikee, en oo ikinä näyttäny niin räjähtäneelt ku mein shootin jälkeen, sielä vähän tuuli. 

Kuitenki kaikki pysy kasassa sitä Jackin parran tippumista ja sormuksia lukuunottamatta. Ne sormukset kuitenki pitää vaan liimata takasin ja parta tippu vaan koska hikoilin niin urakalla että kunnon iholiimaki alko pettää. Nagatosta ja Aladdinista mitään ei hajonnu, paitsi et Nagaton peruukissa tuskin on kuidun kuitua enää ku saan harjattua sen. :____D Joka tapauksessa varmaan ainakin Jack ja todnäk. myös Nagato tulee vielä joskus olemaan ihmisten ilmoilla. Aladdin ei välttämättä, halusin vaan käyttää sitä ees kerran ku se on pari vuotta jo lojunu turhan panttina kaapissa. 

Conlootti jäi pieneksi ihan tarkotuksella, koska en oo oikein varois noitten cossien jäljilt. Oikeestaan ees ollu mitään mitä oisin ihmeemmin halunnu.Kiitos hurjasti laivoille olette ihania, kaikille kuvaajille, conin järjestäjistölle, vänkäreille, järjestyksenvalvojille, kaikille cosseja kehuneille, ystäville, kitaraasoittavalle aasialaiselle ja laiturilla hymyilleelle koirolle! Teitte noista kolmesta päivästä ihan mahtavia ja olen hyvin onnikirahvi. ~(^3^)~


Seuraavasta conista en tiedä. Tracon on vaakalaudalla, en välttämättä pääse, koska rahaa ei tällä hetkellä ainakaan ole ja yo enkun kuuntelu on Traconia seuraavana maanantaina ja kirjallisetki ylppärit vaan viikko conista, joten saatan jäädä kotiin panostaakseni kirjotuksiin, koska ne on nyt tärkeimmät, mutta saa nyt nähdä, en sano mitään vielä varmaksi. Jos en Traconiin pääse niin ikävä kyllä Frosti saattaa olla seuraava conini, mutta nooh katsellaan.
Viskon blogiin varmaan semi nopeella aikataululla loput WIP postaukset, joita tulee yksi sekä Nagatosta että Jackistä ja jompaan kumpaan tunkasen myös Aladdinia vähän. Photosoohteista teen omat postauksensa kun saan kuvia ja Jackia ja Willia saatamme käydä vielä uudelleen erikseenkin kuvaamassa loman aikana, mutta en tiiä vielä. Haluttas mennä Suomenlinnaan, mutta juna ja rautatieasemalta matka satamaan vähän kiusaannuttaa, koska jouduttas cosseissa menemään. :_D Saa nyt nähdä mitä tehään. 
Nähdään taas!~~
Kirahvi kuittaa~~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti