perjantai 23. kesäkuuta 2017

Hippi Jeesuksen synty - Jack Sparrow WIP part 2


Moikka~~

Juhhuuuuuu~~ Toinen osa Jack wippejä tulille! Jostain syystä unohin taas ottaa prosessikuvia kun alko olla kiire ja con lähesty kovaa kyytiä. Näinpä saatte enemmän kuvia valmiista vaatteista, mutta ehkä se ei haitaa. Sorps~

Alotetaan vaikka pöksyistä. Jackin housut on aika perus pöksyt, mutta minä satun omistamaan maailman typerimmän ruumiinmuodon kun on kyse housuista, joten vihaan housujen tekemistä, ellen voi laittaa kuminauhaa vyötärölle. Tein aluksi helvetisti liian isot pökät. Löysät niiden kuuluukin olla, mutta olisin mahtunut niihin kolmeen kertaan. :_D Ihan tarkotuksella kuitenkin siis, on helpompi kaventaa oikeaan kokoon, kuin yrittää samantien oikeen kokoon, kun perse ja vyötärö ei tee yhteistyötä ja ei. Siitä sitten kaventelin housut oikeaan leveyteen. Tällä hetkellä vyötärö on sen verran tiukka että juuri ja juuri saan ne päälleni, mutta kun perseestäni on päästy vyötärö on niin leveä että kavensin sen sopivammaksi hakaneulalla, koska siihen tuli kuitenkin astiapyyhe, liivi ja vyöt päälle ettei se sieltä näkynyt. Tein myös ensin housuista oikean pituiset, kunnes totesin että pakko niiden on olla pidemmät tai ne ei pysy saappaissa ollenkaan ja tein rumat jatkopalat jotka onneksi jäivät siis saappaiden varsien sisäpuolelle.


"Vähän pitää ehkä kaventaa"Vähän ruma jatkopala

Housujen jälkeen päätin tehdä loppuun sen josta olin aloittanut eli peruukin. Jackillähän on rastat, ainakin osittain, en oikein edes tiedä, ne on mystisimmät hiukset ikinä, mutta rastoja jokatapauksessa sain alkaa vääntää. Ensin etsiskelin josko Jackille löytys valmiina peruukkia, se ois ollu jotenki loogista, koska niin tunnettu hahmo mut ei. Jotain lasten rumia versioita kyllä ois ollu mut ei mitään mitä oikeesti oisin kehdannu pitää päässäni joten tilailin paketin jos toisenki ruskeeta Kanekalonin rastakuitua ja ostin koirien harjaamiseen tarkoitetun karstan. 
Kuitujen kulkeuduttua mulle alkoi helvetti. Yksinkertasesti vaan tupeerasin karstalla semmosia pötkylöitä. Käsiin sattui. Perjaatetasolla käytin tätä Pahalapsen tutoa asiaan, mutta jostain syystä mun kuituni ei halunnut tiivistyä kuumalla vedellä joten noh jouduin vähän enemmän tekemään työtä tupeeraamisessa ja aika semmoisiksi heppoisiksi nuo jäivät.
Toisaalta heppoisuus ei haitannut, koska Jackin rastat ovat kuitenki tosi epämääräset ja "itsestään rastoittuneen" oloset. Ettei ne kuitenkaan ihan käsiin leviäisi niin sekoitin vettä ja erikeepperiä ja lilluttelin vähän. Vesiliimailun kanssa vaan pitää olla tarkkana ettei ole yhtään liikaa liimaa ettei se jää näkyviin. Yhteensä meni muistaakseni 2-3 pakettia kuitua noihin.
Tein sekä yksi-, että kaksipäisiä rastoja ja kiinnitin letittämällä ne samanväriseen pitkään otsatukattomaan peruukkiin. Ilman huivia peruukki näyttää Jeesukselta joka on hankkinut rastat. :__D

Rastojakin aiemmin itseasiassa tein kaikki hiuksiin kuuluvat koristeet. Koska mullahan ei mitään espanjan taalereita ole niin päätin olla pohjoismainen piraatti ja rei'itin suomen pennin sekä ruotsin ja tanskan kruunut. Kaikki helmet joita käytin löyty helmivarastoistani joskin fetajuuston näköisen helmen, hopeiset ja pilkulliset helmet maalasin ite. Huivissa roikkuvan korun meinasine nsin kiinnittää korvakorukoukkuun, mutta päätin olla hahmouskollisempi ja ostin ongenkoukkuja ja kiinnitin sellaiseen. Muut korut on kiinni villalangalla, ompelulangalla ja pisin siimalla.

Koruista päästäänkin kivasti muihin askartelupaskarteluihin eli proppeihin. Mullahan proppeja oli kirjaimellisesti vaikka muille jakaa, hankin niitä myös Rons'lle. :__D Ensimmäisen tekemisen aloitin joskus maalis-huhtikuun paikkeilla jolloin sain pullollisen rommia hankittua. Ei ihan tyhjäksi asti kerennyt coniin mennessä, mutta jätin kyllä litkut kotiin, mutta pullo oli mukana ja monessa mukana.
Lisäksi tein tai noh tein ja tein, ostin maapurkin. Etin kaikki Lahen kaupat läpi ja päädyin Class Ohlsonin kahden litran lasipurkkiin. Poistin purkista kumitiivisteen ja kävin pöllimässä hiekat läheiseltä leikkarilta. Purkki sai conissa ihanan paljon huomiota, joskin oli pirun painava, mut yks parhaista propeistani ikinä. :_D
Kolmas proppini oli Jackin kompassi, jonka tein itse. Ikävä kyllä se ei liiku. Ostin Sinooperista puurasian joka oli muodoltaa tarpeeksi lähellä kompassin muotoa ja styroks pallon. Pallosta leikkasin siivun irti ja liimasin rasian kanteen. Sitten maalasin koko rasian. Sisäpuolen rakensin softiksesta ja piirsin osittain kartongille, jonka ensin uitin kahvissa jotta sain oikean väristä paperia.
Viimeinen proppiasiani oli pari muskettia jotka tilasin Punanaamiosta ja käytin sellaisinaan. Ne on super muovisen näköset ja ihan hervottoman isot, mutta oli ne ihan kivat kuvatessa. Hengatessa pidin ne narikassa.

Viimesii juttui mitä tein oli huivi, ihan vaan leikkasin epämääräsen suikaleen kangast ja ompelin reunat eittei purkene, ei siinä mitään ihmeellistä. Sit sen olkapään yli menevän vyön soljen irrotin ja tein siihen vyöhän ruman jatkopalan samast kankaast ku Jackin saappaitten reunat, koska mistään en löytäny tarpeeks pitkää vyötä. Ei se mitään, jatkopala oli seläs ja suurimmaks osaks tukan alla. Vikaks tein viel parran. letitin Nagaton ekan peruukin niskaan partapätkät ja leikkasin irti, lakkasin ja liimasin päät kasaan, vähän solmin langalla kans ettei ihan purkene. Helmiä yritin niihin pujottaa mut eihän ne mahtunu, joten käytin kumilenkkejä joita sain jonkun peruukin mukana. Ei ihan hahmouskollisinta, mut coniin oli hyvin vähän aikaa ja ei ne pahalta näyttäny. Parrasta tuli semi plät, koska en alkanu kuidust tekee ku vaan letit. Muuten parran maskeerasin mustalla luomivärillä ihan yleisen mukavuuden vuoks. Sain ihan tarpeeks paikalleen liimatusta leuasta Filin kanssa. Ja näin cossini oli vihdoin valmis. Jee!~~Vähän vielä lopuks revin riekaleisemmaks astiapyyhettäni ja sain siitä suikaleita joista tein käsirätin ja riepuja tukkaan. Hamppunarua myös kiedoin kivasti pitkin rastoja. 
Ihan kelpohan siitä tuli jee~~ 

Seuraavaks sit Nagato wippei ja Jackin Desu photarii~~Nähdään taas~~Kirahvi kuittaa~~


4 kommenttia:

 1. Oi voi, kiva Jack-cossi!
  Haluaisin itse tehä joskus Will Turnerin mutta kuumottaa tehä eka länkkärihahmo.. xD PotC leffat on parhautta niin kyllä se vaan pakko joku hahmo on tehdä joskus. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee pois, mä siedätin itteni eka Filillä ja Jackin naama toimi mulla paremmin joten tää oli aika jees, tosin Filinki voisin vielä uusia paranneltuna. Näyteltyjen hahmojen tekeminen on perseestä koska naama mut oikeesti tosi jees~

   Poista
 2. Hih, hauska idea käyttää tuota penniä :D

  Oot kyllä todella pähee Jack! Ja mahtavat nuo kaikki propit! Innolla ootan Jackin Desu-kuvia ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos~~ yllättävän tyytyväinen olin itekki milt näytin, vaik en oikeesti näytä Deppiltä alkuunkaan ^^

   Poista