maanantai 30. kesäkuuta 2014

.__.

Moi~Mitä teille kuuluu? ...toivottavasti parempaa kun mulle...

Mä olen tännekkin ihan innoissani selittänyt cosplay juttuja, ja saattanut jossain määrin vaikuttaa jopa iloiselta/pirteältä. Tämä ei ole totuus.

Musta on jo jonkin aikaa tuntunut tosi yksinäiseltä ja tyhjältä. Asiat ei jaksa innostaa, väsyttää koko ajan, enkä jaksa nähdä maailmaa kauniina. 
Ihan yli päätään, tuntuu ettei kukaan välitä tai kaipaa. Olen vaan yksin. 

Mulla oli se ehkä viikon kamala cosplay innostus. Se kuitenkin otti ja katosi. Siihen on vaikuttanu tosi paljon toi sää, oisin niin halunnu päästä kuvailemaan, mutta jotain tolla ilmastolla on mua vastaan. 
Animecon lähestyy, enkä saa mitään aikaan. Pilasin yhden uuden peruukin viime viikolla. Tai no en mä sitä ihan kokonaan pilannut, mutta ihan erilainen se on kun mitä sen pitäs olla. Tänään tuli toinen uusi peruukki ja kas se on vääränlainen sille hahmolle jolle sen ajattelin. Nyt ehkä mietitte että no otat vaan sakset käteen ja muoksit sen oikeenlaiseks, mutta kun ei. Mä en leikkele enää yhtäkään peruukkia, ikinä, koskaan. Niinpä mä en nyt tiiä mitä teen tolle ja sille hahmolle...ehken cossaa Traconissa sitten mitään...

Masistaa niin vietävästi. Tarvisin oikeen kunnon piristyksen, jolla heräisin tästä koomatilasta, jossa haukun itseäni, tunnen itseni turhaksi ja tyhjäksi ja josta tahdon pois. 

Mä olen taas käyttänyt yöni animen katsomiseen. Se on kivaa ^^ Vaikkakin sitten ole päivät aika väsy... :D 
Junjou romantican katoin tossa viime viikolla ja nyt on menossa Clannad. Clannadia ehdin perjantaina haukkua tylsäksi, mutta nyt kun sitä kuitenkin aloin taas jatkaa, niin sepäs onkin oikein mainio ^^ Tykkään kovasti, vaikka olenki vähän pihalla siitä :'D
Clannadin tekijöiltä on muitakin animeita ja Kanon etenkin on äärimmäisen lähellä sydäntäni TwT se on niin ihana. Katsokaa se ihmeessä. Tykkään noiden tekijöiden animeista myös siksi kovasti, että niitten alkumusiikit on vaan yhtä rakkautta.

Se pilattu peruukki...tosin tässä se ei ollut vielä pilalla

Se huono peruukki, joka on kyllä tydellinen, muttei sille hahmolle -.- vitutus taso 100%
Yli huomenna ois synttärit...en erityisemmin tykkää...ainakaan juhlista...hyh...ne tosin pidetään vasta sunnuntaina, mutta silti hyh.

Ja jos keksitte jonkun hahmon jota cossais tolla ruskeella peruukilla niin kertokaa, otan kaikki ideat harkintaan.

Panda kuittaa~~ 


5 kommenttia:

 1. ;-; voi sinuuu, toivottavasti aurinko paistaisi, myöskin siun mieleen, j piristäs siuu :c snff

  tuo ruskea peruukki sopii älyttömän hyvin siulle n__n näytät lutuiselta se päässäsi~ (en nyt tiedä kyllä yhtään hahmoa siihen :/)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos~ ja enää ei tarvitsekkaan tietää, keksin äsken hahmon ^^ Yay Yay >w< olen Libertan sijaan Animen toisen päivän Sachi K-ON! Collegesta :333

   Poista
  2. jee :3 hyvä että keksit~ (laita sit blogiin kuvaa niin ehkä bongaisin siut öwö)

   Poista