lauantai 21. kesäkuuta 2014

>__> nykynuoriso, tota joo käyttäkää aivoja

Maus taas~

Sanokaa ihmeessä, jos mä postaan liian usein, koska musta nyt pahasti tuntuu siltä, että mä teen niin. Huomaan että koen tarpeelliseksi selittää tätä mysteeristä postaustahdin nopeutumista, mutta siis, se johtuu siitä että mä sain koneen, joka aukeaa nopeasti ja mahtui omaan huoneeseeni. Nyt se siis on koko ajan käden ulottuvilla ja siinä missä aiemmin mietin kolme päivää, pitäisikö postata vai ei, niin nyt postaan, joka pienimmästä asiasta. Toinen asia on se, että mulla on asioita jonossa, odottamassa tänne pääsyä ja kolmanneksi, nyt on loma, mulla on aikaa töiden jälkeen istua koneella ja ajatella maailman menoa ja saada pähäni kenties ajatuksia, joita tunkea tänne :D

Eilen oli juhannus aatto. Se meni todella rennoissa merkeissä. Mä nukuin suurimman osan siitä :'D Aamulla, heräsin jossain puolilta päivin ja siitä parin tunnin sisällä, lähdettiin veneelle. Iskä sai päähänsä, että tehdäänpä tässä tämmöinen, päivän reissu ja purjehditaan Lahesta Vääksyyn ja takaisin. 


Nukuin koko meno matkan, eli joku 4-6 tuntia. Vääksyssä heräsin ja söin pizzan, tiskasin astiat ja menin takaisin nukkumaan. Nukkuessa se paluu matkakin siis meni :'D Oltiin kotona joskus puolilta öin ja mua väsytti edelleen. Kuitenkin istuin johonkin puol kolmeen yöllä koneella ja siitä vielä jomkin aikaa ropetin kännykällä, mukavasti peiton alla. ^^ 
Oli siis kohtalaisen onnistunut juhannus, paitsi että nyt mun selkäni on entistä kipeempi, koska veneemme sohvat ei ole mitkään parhaimman muotoset nukkua. 

Nyt haluan purkaa vihaani. Katsokaapa ensin tästä yksi video, joka on täyttä asiaa.


Ja nyt kun sen katsoitte, voin jakaa tämän samaisen asian uudelleen. 
Mä olen huomannut aivan saman ilmiön, ihmisten aivottomuudesta. Fursuit faceryhmiin liittyy jatkuvasti ihmisiä, joilla ei vielä ole suittia. Sitten ne kirjottaa sinne ryhmän seinälle. "Haluisin suitin, miten sellain tehään, mistä mä saan kaavat, karvat ja muut materiaalit? Haluisko joku tehä ne muule?"
Niinku aaarrrrhhh, ja tämä sama kysymys on kysytty seinällä saman päivän aikana jo kolme kertaa. Miksi te pikku pallerot, ette voi mennä sillä sivulla vähän alemmaksi ja katsoa, mitä sille edelliselle on vastattu?
Nykyisin itse en jaksa enää edes vastata näille aivottomille henkilöille, ja huomaan ettei moni muukaan jaksa, vaan kommentoi vaan: "Youtube on tutoja täynnä" tai "googlaa". 
Kun minä aloin suunnitella suittiani, minä itse kaivoin internetin syövereistä kaiken tarvittavan pohja tiedon, katsoin varmaan kaikki fursuit tutot mitä vaan löytyi ja etsin itse vastauksia kysymyksiini käyttämällä Googlea. Kertaakaan en kysynyt neuvoa keneltäkään, koska en edes tuntenut, muita suittaajia, enkä kuulunut yhteenkään ryhmään, ja mulla on aina ollut pakkomielle tehdä ja onnistua itse. Musta se on parasta ja kun kaikki mitä tarvitsi oli ihan parin hiiren klikkauksen päässä, niin miksi olisin mennyt johonkin ryhmään vinkumaan avuttomana, kun olen vain laiska, enkä jaksa itse etsiä.
Ihmiset oikeesti, herätkää ja käyttäkää niitä aivojanne jos, teillä sellaiset on.

Kiitos, olen puhunut, enkä halua loukata tällä ketään~~ 

From Tumblr
Miten teidän juhannus meni ja oletteko te törmännyt tälläiseen ihme aivottomuuteen?

Panda kuittaa~~

2 kommenttia:

 1. nuoriso, ne aivot :D se on niin ärsyttävää kun jotkut kyselee Pullip Suomen facessa just ''mikä on pullipin peruukin koko'' gosh googletat vaan sen nii tulee 1000 sivua jossa lukee se :D...

  mukavaa että meni siulla juhannus nukkuen x3 mie olin mökkihöperönä 8) eikun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on vaan sellain olo et 98 syntyneet on viimenen sukupolvi jolla on aivot :DD Mutta en toki voi yleistää

   Poista