maanantai 23. kesäkuuta 2014

Tässä ei ole niin mitään järkeä

Moi

Kukaan ei kieltänyt mua postaamasta joka toinen päivä, joten postaan taas. Tässä ei ole blogini kannalta järjen hiventäkään, koska teitä on siellä melkein 50, ja edellisen postauksen näki...10...siis vain viides osa. Olen ehkä vähän tyhmä, mutta nojaa, älkää anato sen häiritä.

Mun lienee turha mainita, että ulkona on edelleen kakka sää, mutta mä mainitsen sen silti, koska se saa minut äärimmäisen vittuuntuneeksi, koska mä en voi tehdä töitä, eli mä heräsin turhaan yhdeksältä ja koska mä en tänään pääse töihin, niin se tarkoittaa sitä että, joko a) mä joudun tekee tunteja sisään viikonloppuna tai b) mä joudun tekee tunteja sisään ensiviikolla, jolloin mulla ei enää kuuluisi olla töitä. =__= 

Niinpä mä nyt käytän aikaani roikkumalla sosiaalisessa mediassa. Itse asiassa voisin puhua vähän somesta, mutta en paljoa, koska se on niin loppuun puhuttu aihe, mutta vähän.

Itselläni on "tilejä", paikoissa Tumblr, Facebook, Twitter, Pinterest (jos se on sosiaalinenmedia) ja blogger (jos sitäkään lasketaan...) ja oli mulla Kik joskus.

Näistä mä käytän kaikkia muita paitsi Pinterestiä ja Kikkiä, koska Pinterestin mä loin vaan, että mä sain Giveawayhyn kymmenennen arvan ja Kik jumitti mun puhelimeni pelkällä olemassa olollaan, joten poistin sen. Lisäksi kukaan kaverini ei käyttänyt sitä, joten se oli entistä turhempi.

Nämä mitä mä käytän, niin niistä Twitterin mä herätin eloon, vasta pari päivää sitten. Mulla on ollut se pitkään, mutta mä en ole käyttänyt sitä, koska en osannut ja seurasin vaan japanilaisia, jotka twiittaa japaniksi, niin en tajunnut siellä mitään. Nyt kuitenkin aloin käyttää sitä, myös koska sillä sai kaksi arpaa siihen Giveawayhyn ja sitten mä vaan huomasin, että ehkä tästä voikin olla hyötyä. Päätin siis alkaa twiittailla kaikkea kakkaa sinne parantaakseni englannin kielen taitoani.

Tumblr, on toinen, jonka herätin vast ikää. Se ei ole ollut mulla kauaa, mutta nyt viikon sisällä mä olen alkanut käyttää sitä oikeasti. Lähinnä tunkeakseni cossikuvia sinne ja kirotakseni maailmaa...

Some on jännävä asia. Se aiheuttaa monenlaista, kuten älkää heruttako coneissa, sillä sinut löydetään helposti, ja sitten turhan moni on kimpussasi Facebookissa. Se on viihdyttävää, kieltämättä, siihen asti kunnes minua infotaan asioista, joita ilman olisin kyllä voinut elää, aivan mainiosti. 
Toinen mikä ärsyttää on se että, pikkulapset, eivät nää kavereitaan, eivät leiki yhdessä, eivät mene yhdessä ulos ja leiki piilosta metsässä, koska he saavat toisensa kiinni internetissä. Sitten koska lapset eivät enää osaa leikkiä, niin he päätyvät tekemään typeryyksiä ja katuvat sitä varmasti parin vuoden kuluttua, tai ehkä jo ensi viikolla. Itse nauran vedet silmissä, lapsi vlogaajille, koska tiedän heidän häpeävän itseään, syötyään videolla hevosen kakkaa, tai tehtyään jotain muuta tyhmää ja lisättyään sen Youtubeen. Ihmiset ottakaa järki käteen ja älkää antako lastenne häpäistä itseään, jookos. 

Ja koska tämä on kovin tylsä postaus, niin saatte katsoa kuvia minusta c:: Yritin ottaa itselleni uutta profiilikuvaa, desun jälkeen, ja tässä tulos.


"Tyylsääääääää...."


"Oih, kukkasia~"


"Se on voikukka...^^"


*namnam*


*puuuuh*
Siltä varalta että, joku jostain kumman syystä haluaa löytää minut sosiaalisesta mediasta niin löydyn nimillä:

Tumblr: Thepandakingdom
Twitter: Thepandakingdom
Facebook: Jos nyt välttämättä mut haluaa löytää sieltäkin niin etsikää Aada Panda nimellä, sukunimeäni en kerro, mutta sekin on selvitettävissä helposti. En lupaa hyväksyä kaveripyyntöjä. :D

Ja kertokaa millä nimellä toimitte Tumplassa ja Twitterissä, niin voi tulla seuraamaan ^^ ...ehkä :'D

Panda kuittaa~~
4 kommenttia:

 1. uu tumblrr *eiku mitä* mie oon siellä unihuntu
  c: menempäs follaamaan siut~ eikun kappas olen jo tehnyt sen :D
  ite oon ollu tumblrissa.. vuoden tai kaks (en ihan varma) ja se on kiva paikka c:

  sie oot niin söpö noissa alimmissa kuvissa x3 aw

  ihan pöhköö toi sää :c toivottavasti se paranisi, ja olisi ensiviikollakin hyvä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kakka sää on kakkaa :c

   Ja joo, olen mainostanut Tumblriani aiemminkin :DD

   Poista
 2. WÄWÄWÄWÄWÄW OOT SÖPS TYTTÖ, HALUUN KANS OLLA ;n; Ihanat korvat Ö uÖ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korvani kiittävät~ ja voikun sitä itsekkin tuntisi itsensä söpöksi :'D

   Poista